Zeer vriendelijke ontvangst, lekkere Portugese...
Zeer vriendelijke ontvangst, lekkere Portugese Cataplan de Marisco en neit opdringerig om nog een voorgerecht te consumeren, ons afgeradenéén te nemen wat heel correct was. we komen zeker terug.
Vriendelijke ontvangst. Lekker eten. Vlotte bediening. We komen terug.
Heel lekker eten. Vriendelijke bediening.Gezellige zaak
Één voor één lekkere gerechters die met passie gemaakt zijn. Hier werd ik echt gelukkig van.
Zeer lekker en verzorgd. Vriendelijke bediening.
Tot op heden enige plek in Vlaanderen bij ons gekend om zeer goed Portugees te kunnen eten. We hebben het goed gevoel dat de tafel niet vrijgemaakt moet worden voor de volgende; wat super is en men op de dag van vandaag nog zelden tegenkomt.
Zeer vriendelijke bediening . Keuken ( en chef ) is eerlijk , eenvoudig en toch zeer heerlijk
Gezellige sfeer Vriendelijke en vlotte bediening Heel aangenaam personeel Fantastisch Portugese keuken! Chapeau aan het hele team!