Beoordelingen van Bistro Du Port

207 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
207 beoordelingen
datum score
Daniel
Beoordeeld op: 20/11/2019
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

lekker eten en goede service...

lekker eten en goede service

Augustijn
Beoordeeld op: 18/11/2019
Augustijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

het was niet wat ik verwacht had , volgens...

het was niet wat ik verwacht had , volgens de web side en de prijzen , zou het klasse vol zijn , maar het is de naam brasserie nog niet waardig

Philip
Beoordeeld op: 17/11/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Paling in t groen was perfect en de fazant...

Paling in t groen was perfect en de fazant niet te droog met ruim saus. Enig minpunt de dame blanche.’’ Ijskristallen in het ijs en koude chocoladesaus...

Hans
Beoordeeld op: 11/11/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten, we hadden de fazant, ik...

Zeer lekker gegeten, we hadden de fazant, ik kan het aanraden. Wel spijtig dat de serveuse die ons bediende ons niet altijd goed begreep in het Nederlands en dan maar Frans sprak tegen ons.

Claude
Beoordeeld op: 11/11/2019
Claude beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Tout était réuni pour passer une bonne soirée....

Tout était réuni pour passer une bonne soirée. Le cadre,le service et surtout ce qu’on y a mangé. C’était excellent.

Lore
Beoordeeld op: 04/11/2019
Lore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer zeker content Super bediening van de 2...

Zeer zeker content Super bediening van de 2 dames in de zaal ! Top Lady’s

Yves
Beoordeeld op: 03/11/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil. Très bonne cuisine. Très...

Très bon accueil. Très bonne cuisine. Très bon conseil pour le vin. Très bon rapport qualité prix. Merci.

jacobs
Beoordeeld op: 28/10/2019
jacobs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening Interieur...

Vlotte en vriendelijke bediening Interieur is toch aan een opknap beurt toe

johan
Beoordeeld op: 24/10/2019
johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere maaltijd, strandmessen waren uitstekend...

Lekkere maaltijd, strandmessen waren uitstekend, de inktvis met pasta was een openbaring, een aanrader deze bereidingen voor de meer avontuurlijke klant Service was ok, geen opdringerige bediening, houden zo

Wilfried
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/10/2019
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

prima eten en vriendelijke bediening...

prima eten en vriendelijke bediening

datum score