Beoordelingen van Bistro Du Port

207 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
207 beoordelingen
datum score
Daniel
Beoordeeld op: 07/01/2020
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gemakkelijk reservatie via site, aangename...

Gemakkelijk reservatie via site, aangename verwelkoming, mooi kader, snelle en goede service en lekker eten

Eric
Beoordeeld op: 02/01/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nourriture impeccable Service top beaucoup...

Nourriture impeccable Service top beaucoup d amabilité aux petits soins Les vins sont de bonne qualité Nous sommes fidèle à ce bon resto

Lieven
Beoordeeld op: 29/12/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Alles ok...

Alles ok

Lieven
Beoordeeld op: 26/12/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was ons eerste bezoek in dit restaurant...

Het was ons eerste bezoek in dit restaurant en het heeft ons zeer positief verrast. Vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. Verassende gerechten. Lamstong, duif, vissoep , huisgemaakte garnaalkroketten, alles was super lekker.

Van Litsenborgh
Beoordeeld op: 26/12/2019
Van Litsenborgh beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer lekker , zeer vriendelijk ,gewoon TOP...

Zeer lekker , zeer vriendelijk ,gewoon TOP voor ons.

marc
Beoordeeld op: 26/12/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Beste , wij zijn trouwe klanten en zoals steeds...

Beste , wij zijn trouwe klanten en zoals steeds was het eten heel lekker. Toch spijtig dat er bij de aperitief geen bordtje als intrede te zien was ! Dat kan toch zo geen extra kost zijn , indien wel oké maak dan van jullie kerst menu een prijs aan van 55€. Prettig eindejaar en tot de volgende.

jacobs
Beoordeeld op: 16/12/2019
jacobs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, vriendelijk personeel, voldoende...

Gezellig, vriendelijk personeel, voldoende van gerechten

rik
Beoordeeld op: 08/12/2019
rik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekker eten en prima bediening...

heel lekker eten en prima bediening

jacobs
Beoordeeld op: 25/11/2019
jacobs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en uiterst vriendelijke bediening en...

Vlotte en uiterst vriendelijke bediening en ook ze kennen en verzorgen hun clienteel. De 3 zaal medewerksters verdienen een pluim en zeker Cathy.

peter
Beoordeeld op: 24/11/2019
peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten , vriendelijke en correcte...

zeer lekker eten , vriendelijke en correcte bediening

datum score