We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Maandagavond, Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.1 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Ariane
Beoordeeld op: onbekend

Eerlijke lekkere keuken!

Goede ontvangst, verzorgde apero met hapjes van het huis. Vlotte bediening, prijs verhouding eten zit goed. Ga zeker nog eens terug.

Chris
Beoordeeld op: onbekend

Middelmatig

Niet direct waw

Gunther
Beoordeeld op: onbekend

Bij ons viel het spijtig genoeg helemaal tegen....

Bij ons viel het spijtig genoeg helemaal tegen. Het begon al met de lauwe witte wijn . Dit was werd natuurlijk enkel duidelijk toen we deze mochten proeven verder bleef deze op kamertemperatuur. Iedere andere schotel dan dewelke op de suggesties stond had een wachtijd van 45 minuten, en dus kozen we uit de suggestielijst. Dus maar pasta met scampi's, pasta met kabeljauw en voor mij "verdronken mosselen" (Dit zouden volgens de uitleg mosselen zijn op basis van een regionaal bier). De twee borden pasta, waren inderdaad heeeeel goed gevuld met pasta. Ze hadden beiden een soortgelijk tomatensausje. Op het ene bord lagen dan scampi's waarvan het .....kanaaltje niet verwijderd was en op het andere bord iets of wat kabeljauw brokjes. Mijn "verdronken mosselen" zaten in een reuze glas gevuld met geraspte wortelen, geraspte wortelen en geraspte wortelen. De mosselen die er in dat glas zaten hadden een peipklein formaat. Het rook en smaakte gewoon vies. Het restaurant zelf had voor de ene of andere reden plaatselijk vuile zwarte strepen op het plafond. We gaan relatief veel op restaurant en dit is de eerste keer dat het ons zo erg tegenviel dat we na enkele happen alle drie besloten dat de zouden ziek worden indien we dit verder zouden opeten. Onze fout was dat we betaalden en geen verdere opmerkingen maakte. Ook al omdat aan de opmerkingen aangaande de lauwe wijn geen oplossing kwam.

Martin
Beoordeeld op: onbekend

Ik heb hier al enkele keren geweest en ik vind...

Ik heb hier al enkele keren geweest en ik vind het een gezellig en warm kader. Het eten is er heel lekker en je ziet dat ze er met verse produkten werken. Ik heb er genoten van een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en een lekkere Irisch Koffie. De bediening was ook in orde en je kan er in comfortabele zeteltjes zitten terwijl je aan het eten bent.

Regina
Beoordeeld op: onbekend

Délicieux et a satiété....

Délicieux et a satiété.

Miriam
Beoordeeld op: onbekend

Langs buiten een prachtige zaak en chique bedoe...

Langs buiten een prachtige zaak en chique bedoening... maar eens binnen besef je dat je in een simpele tearoom terecht komt... Trekt volgens mij veel volk door zijn prachtige ligging... ... voor een koffie of een pintje een leuke plaats...

Mark
Beoordeeld op: onbekend

Relatief nieuwe, smaakvol ingerichte zaak op...

Relatief nieuwe, smaakvol ingerichte zaak op enkele stappen van de Zeedijk. Voor onberispelijke garnaalkroketten, een heerlijke moot kabeljauw, een biertje en koffie toe, betaalde ik 30,70 Euro. Dit eerste bezoek viel zeker niet tegen.

Tamara
Beoordeeld op: onbekend

De sfeer was er goed. Het eten en de wijn lekke...

De sfeer was er goed. Het eten en de wijn lekker, tenminste voor mij. We waren met zes en van 1 persoon waren ze het voorgerecht vergeten. Dit is dan uiteindelijk, toen ons voorgerecht op was afgegeven. Het hoofdgerecht was lekker met veel keuze: frietjes, puree, kroketjes, ... maar de puree was wel koud. Het vispannetje was wel heel lekker en een grote portie. M.a.w. zowel voordelen als nadelen. Ik zal toch eerder nog eens een ander adresje uitproberen voor ik terugkeer.

Alle beoordelingen van dit restaurant