Budget
€€
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.1 Gebaseerd op 4 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
4 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Giovanni
Beoordeeld op: onbekend

Bistro Vincent, het was me aangekondigd als...

Bistro Vincent, het was me aangekondigd als een aanrader en ik moet toegeven dat het kader me wel kon bekoren. Het eten zelf vond ik correct zonder meer. De bediening viel gewoon tegen: men was er best wel vriendelijk maar de coördinatie verliep nogal chaotisch waardoor één van de tafelgenoten een kwartier langer dan de rest met een leeg bord bleef staan, een dessert bleek zowaar vermist te zijn en werd pas teruggevonden nadat drie van de vier kofiies(en thee) reeds uitgedronken waren, de vierde koffie was toen gewoon nog niet aangekomen... Het ene gratis thee'tje was echter niet meer dan een doekje voor het bloeden.

Ivo
Beoordeeld op: onbekend

Per toeval uit het verre Edegem hier terecht...

Per toeval uit het verre Edegem hier terecht gekomen . Wat een geluksstreffer . Lekker eten , vriendelijke bediening , kindvriendelijk !! Maar één ding spijtig : dat het zo ver van Edegem ligt !

placeholder
Ellen
Beoordeeld op: onbekend

zeer lekker en gezellig restaurant...

zeer lekker en gezellig restaurant

tom
Beoordeeld op: onbekend

lekker restaurant. inrichting iets te sober...

lekker restaurant. inrichting iets te sober en te stijf, te chic voor het type zaak. bediening ok. niet echt een super restaurant, maar toch wel lekker om te gaan eten. het proberen waard.

Alle beoordelingen van dit restaurant