Budget
Sluitingsdagen
Dinsdag en woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email Website Facebook
Over dit restaurant
Welkom in brasserie 't Polderhuis,

't Polderhuis is al jaren een begrip in Moerbeke. In de jaren ‘60 en ‘70 was dit een echt palinggebeuren die toen alleen opgevist werden uit eigen kreken Nu 60 jaar later is dit allemaal iets veranderd. Na verschillende jaren hotelschool Spermalie te Brugge kunnen wij onze droom waar maken. Onze klanten verwennen. Daarom hebben wij één doel: werken met verse “producten” , omdat wij de luxe hebben om te mogen wonen in deze prachtige polders hebben wij uiteraard heel wat streekproducten voor de hand hier zullen wij zeer zeker van profiteren. De keuken die wij willen brengen is een klassieke keuken maar dan in een nieuw jasje, ’t Polderhuis omvat verschillende mogelijkheden je kan bij ons gewoon iets komen drinken maar ook een pannenkoek eten of al carte eten in het restaurant. Acties en maandmenu zullen daar zeker niet in ontbreken. Wij hebben ook de mogelijkheid om een feestje te organiseren in onze feestzaal waar men een 40 tal personen kan plaatsen. Er is eventueel ook een mogelijkheid om daar het restaurant bij te nemen, dan kunnen we een 70 tal mensen plaatsen. t’Polderhuis heeft dank zij zijn mooie omgeving de kans om Fietsers, Wandelaars, Jagers, Vissers, Kampeerders en uiteraard onze Culinaire Gasten te laten genieten van het heerlijk zonnig terras voor een hapje en een drankje groot of klein binnen of buiten wat jullie maar willen terwijl de kinderen kunnen genieten in de vernieuwde speeltuin. Wij wensen jullie een prettig en aangenaam verblijf of smakelijk eten. Indien er opmerkingen zijn laat ons deze gerust weten zo kunnen wij steeds de beste service garanderen. Vriendelijke Groeten Filip en Nathalie en het ganse team.

Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.0 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Ludo
Beoordeeld op: 10/03/2018
Ludo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een kok van Spermalie heeft een reputatie hoog...

Een kok van Spermalie heeft een reputatie hoog te houden. En dat doet Filip met verve. Eerste kwaliteit producten, op een verfijnde manier bereid. Wij namen beiden een steak, mijn vrouw met béarnaisesaus, ik met pepersaus. De cuisson van het vlees (300gr) was perfect, en ook de sausjes. Alles opgediend door de innemend charmante gastvrouw Nathalie. Hoedje af voor dit koppel ! Het kader was ook ons ding. Het interieur ademt gezelligheid met een vleugje nostalgie, zonder oubollig te zijn. Mensen die houden van minimalisme blijven hier duidelijk op hun honger zitten. En oh ja, het restaurant was heel vroeger bekend als een palinghuis. En diverse palingbereidingen maken nog een groot deel uit van de kaart. Volgende keer eens proberen. We betaalden alles samen 60 EUR voor 2 steaks met sausen, een pintje, 2 Westmalles, en 2 koffies. Een eerlijke prijs voor een heerlijke maaltijd !

bart
Beoordeeld op: 26/11/2017
bart beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker maar er was veel niet voorr...

Het dessert heeft 2u op zich laten wachten omdat er nog mensen op hun hoofdgerecht wachtten en die gingen voor. Het dessert was creme brulee en een coupe vanille? Kan dit niet even tussendoor gemaakt worden? Toen we het gingen melden zei de bazin geen woord, geen excuses of niks. Ons zien ze hier nooit meer terug.

Sandy
Beoordeeld op: onbekend
Sandy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een aanrader.

Heerlijk gegeten in 't Polderhuis, een echte aanrader. Gezellig terras, vriendelijk personeel én lekker, puur eten. Waar voor je geld. Complimenten aan de chef ! Wij keren zeker terug.

Alle beoordelingen van dit restaurant