Vriendelijk personeel, vlotte bediening & een...
Vriendelijk personeel, vlotte bediening & een supergezellige locatie maken het superaangenaam om hier te komen eten of om eender welke andere gelegenheid! & uiteraard, het eten was superlekker
Keuze genoeg voor te eten en te drinken Buffet vorm super. Vriendelijk personeel Rustig en aangename zaak
Wij hadden gereserveerd om half 10 voor te gaan ontbijten. Bij het toekomen bleek het om een ontbijt buffet te gaan dat maar tot 10u30 mogelijk was. Hiervan stond niets vermeld op de website, wij hadden ook een a la carte ontbijt verwacht. Hetgeen er nog aanwezig was, was oké maar hadden we dit geweten waren we op vroeger gekomen. De locatie op zich is wel heel mooi!
eerlijke prijs, lekker en veel.
Mooi en vers assortiment! Op vraag werd chocomelk opgewarmd. Knappe, gezellige omgeving.
zalige brunch, veel variatie!!
Gezellig, rustig, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.
Mooie zaak, lekker eten en vlotte bediening
Gezellige sfeer, lekker suggestie-gerecht, vriendelijke bediening. Een ontdekking.