Budget
€€
Sluitingsdagen
Woensdag, Donderdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.1 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
ann
Beoordeeld op: onbekend

te duur restaurant voor 'n wafel/pannekoek...

We konden alleen maar nog appeltaart of 'n wafel met slagroom krijgen rond vier uur ..Onze drank waren ze bijna vergeten ,koffie + wafel kostte ons 20 euro !! Een zéér flauwe service & te duur (niet aan te raden )er waren zelfs luidruchtige klanten aanwezig ....vrij vervelend ....

Leentje
Beoordeeld op: onbekend

Het is al meerdere malen dat we dit restaurant...

Het is al meerdere malen dat we dit restaurant bezoeken, en keer op keer : Lekker eten, meer dan voldoende, vriendelijke bediening.We zijn er al een paar keer met vrienden gaan eten en deze zijn op hun beurt ook nog terug gegaan, kwa prijs kwaliteit is dit restaurant meer dan dik inorde.Een probleempje...dit meld je aan de uitbater en dit wordt zo opgelost. In 1 woord krijgt dit een dikke pluim. A+

DANNY
Beoordeeld op: onbekend

Na een lange (onverwachte) sluitingsperiode...

Na een lange (onverwachte) sluitingsperiode van deze zaak zijn we teruggekeerd voor een avondje uit. Spijtig genoeg zijn we teleurgesteld huiswaarts gekeerd. Bediening niet zo vriendelijk, eerder nors. Eten : amaai: ikzelf stoverij gevraagd : potje met 5 stukjes vlees gekregen. Wel smaakvol, doch echt té weining voor de euro's die men ervoor vraagt. Mijn echtgenote :kippefilet met pesto: er zaten 2 tandenstokers in het vlees (om de filtet samen te houden). Dit werd niet vooraf gemeld door de dienster ! Mijn vrouw heeft er zelfs 1 middendoor gebeten. Dit vinden wij ongehoord ! Men kan bij onoplettenheid zelfs een stukje hout doorslikken of erger. Veel euro's kwijt in ruil voor 'geen service' en een peulschil op het bord. Er werd zelfs niet gevraagd of er nog frietjes moesten zijn ! Dit was ons laatste bezoek aan deze zaak !

DANNY
Beoordeeld op: onbekend

Verzorgd en lekker eten. Steak en kippenbrochet...

Verzorgd en lekker eten. Steak en kippenbrochetten waren perfect gegaard. Bij goed weder is reserveren voor een plaatsje op het buitenterras met zicht op de vijver tijdens het weekend en bij goed weder een 'must'. Toevallige wandelaars/fietsers hebben in de namiddag meestal de mogelijkheid niet om iets te eten en/of te drinken op het terras want op bijna alle (reeds gedekte) tafels staat er een bordje "reservé" voor 's avonds. Dit schrikt de klanten af. Zonder reservatie dien je (meestal) op je honger terug te keren. Mijn echtgenote en ik hadden na 4 tevergeefse pogingen eindelijk 'geluk' om 2 plaatsjes toegewezen te krijgen. De wachttijden zijn wel redelijk lang. 2 uur aan tafel gezeten voor een gewoon drankje - een hoofdgerecht & koffie .

Lieven
Beoordeeld op: onbekend

Gezellig maar niet echt geïntegreerd kader....

Gezellig maar niet echt geïntegreerd kader. Bediening vriendelijk en vlot maar te traag vanwege onderbezetting. Kaart met veel wijnen maar weinig hoofdschotels, het is dan ook een brasserie, geen voluit restaurant. Ideaal voor een drink en een hap na een fietstocht in de streek.

Alle beoordelingen van dit restaurant