Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.6 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Kevin
Beoordeeld op: 30/08/2017

Slechte service

Het eten was in orde geen klagen van maar de bediening lieg te wensen over ! We waren met 3 en hadden het gevoel dat ze ons daar liever niet hadden . We bestelden apero en vervolgens pizza met Parmahan en pizza funghi . Ik bestelde de pasta met coquille en scampi . Eten werd gebracht toen het aperitief leeg was maar er werd niet gevraagd of we iets wilden drinken bij het eten . Ook werd mij niet gevraagd of ik kaas wilde bij de pasta . Gedurende gans de maaltijd stonden we met onze lege aperoglazen op tafel . Nadat we klaar waren met eten (lege aperoglazen nog steeds op tafel ) werd er afgeruimd door de ober , er werd echter niet gevraagd of we nog koffie , dessert of iets anders wilden . Toen ze eindelijk onze lege aperoglazen kwamen afruimen vroeg ik aan mijn gezelschap of er nog iets moest zijn , nog voor in uitgepraat was was de over al verdwenen ! Hebben dan maar de rekening gevraagd en zijn ontevreden vetrokken ! Ikzelf sta al 20jaar in de keuken waarvan al 8 jaar als chef en elke klant moet gelijk behandeld worden !! Ik en mijn gezelschap delen dezelfde mening : geen van ons zal daar nog iets gaan eten !!

placeholder
Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Niet meer gaan!

Dinsdag 25/08 een bestelling gedaan. De geleverde pizza was fout en de lasagna was aangebrand. Na een telefoontje met de norse garcon gaf die aan dat hij niet alle dozen kan nazien en dat hij daar niet kan aan doen. Hij gooide lompweg dicht. Waar gaan we naartoe met de problemen en arrogantie in de horeca? Ongehoord! De scheiding van de eigenaars heeft duidelijk zijn negatieve invloed op de zaak. Anarchie alom. Wat ooit een toffe zaak was is nuj een nachtmerrie. Afhalen lukt ook al niet meer.

Wim
Beoordeeld op: onbekend

Goed Restaurant

Eerste maal in dit restaurant, vlotte bediening. Ik koos voor een pizza en deze was echt lekker. Mooi interieur en attente bediening

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Zeer verzorgde zaak. Het eten is er zeer lekker...

Zeer verzorgde zaak. Het eten is er zeer lekker alleen spijtig van de bediening. Vooral één ober (of baas?) is nors en ronduit onbeleefd.

claudia & Alexandre
Beoordeeld op: onbekend

Is ook 1 van ons favoriete restaurants is...

Is ook 1 van ons favoriete restaurants is heel mooi ingericht en supper gezellig! en het eten is subliem!!!

placeholder
Oswald
Beoordeeld op: onbekend

het eten was lekker maar er ontbrak iets, er...

het eten was lekker maar er ontbrak iets, er was zo niets speciaals, dus laat me zeggen het was gewoon maar goed, wat onze gerechten betreft dan toch, de sfeer ??? zo zaal-achtig, iedereen zat op elkaar geplakt

Alle beoordelingen van dit restaurant