Het was weer heel lekker en verzorgde borden...
Het was weer heel lekker en verzorgde borden Steeds leuk om terug te gaan Maar dat zal maar voor volgend jaar zijn
Super bediening en het eten is daar steeds super lekker !!
Vriendelijke bediening en lekker eten, wat moet een mens nog meer.
Het eten was super lekker, zeer vriendelijke bediening een aanrader. Een minpuntje waar we zaten (wel een groep van 9 personen) was de communicatie moeilijk om mekaar te verstaan. Had nochtans gevraagd voor een tafel op het verhoog misschien is dit niet mogelijk ? Maar al bij al hebben we een fijne gezellige avond gehad met de familie en het lekkere eten. Super zeker voor herhaling vatbaar.
Steeds lekker eten in een mooi kader. Supergezellig en zeer vriendelijke bediening. Hygiëne top!
Altijd lekker en goed verzorgd en top bediening en vriendelijkste uitbaters die ik ken
Goede bediening. Prijs- kwaliteit ok
Lekker eten. Goede aangename lokatie. Vriendelijke bediening.
- vriendelijk personeel - lekker eten - snelle bediening
Altijd lekker eten een mooi verzorging en vriendelijk personeel steeds voor erhaling vatbaar