We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdag, Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.4 Gebaseerd op 14 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
14 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
gert
Beoordeeld op: onbekend

Een overwelmende ervaring omdat het restaurant...

Een overwelmende ervaring omdat het restaurant propvol met kitch staat. Eten was OK. Presentatie vrij verzorgd. Iets duurdere prijsklasse. Achterzaaljte is duidelijk slechte verbouwing en dit zit niet gezellig.

Bruno
Beoordeeld op: onbekend

leuk en gezellig restaurant... Toen wij gingen...

leuk en gezellig restaurant... Toen wij gingen eten zat het afgeladen vol, en daardoor moesten we soms wel lang wachten om de aandacht van de bediening te krijgen... maar heel lekker gegeten!

Vera3
Beoordeeld op: onbekend

Alles in orde !...

Alles in orde !

De Middeleir
Beoordeeld op: onbekend

Op aanraden van vrienden gingen wij naar dit...

Op aanraden van vrienden gingen wij naar dit restaurant. Ze waren vol lof over het interieur. Ze hadden overschot van gelijk, prachtig interieur. Alleen was het warm voorgerecht lauw tot koud. En hebben we 1,5 uur moeten wachten op het hoofdgerecht. Tot 3 maal toe hebben we om de rekening gevraagd en zijn ze dan uiteindelijk zelf gaan betalen bij het buitengaan.

Karel
Beoordeeld op: onbekend

Voor de eerste maal gegeten na aanraden van...

Voor de eerste maal gegeten na aanraden van vrienden en moeten zeggen dat we meer dan aangenaam verrast waren. Vooral het eigenzinnige doch zeer stijlvolle en charmante interieur wist ons uitermate te bekoren. Eens het totaal tegenovergestelde van de hyperstrakke moderne (lees kille) zaken die de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond stijgen. Aloude charme weet toch nog het meest een romantische sfeer op te roepen en dat is hier zeer zeker gelukt. Voorts zeer lekker eten in voldoende grote porties. Gewone traditionele kost met hier en daar toch dat extraatje meer. Men weet dus op voorhand wat men op z'n bord gaat krijgen. Ook de bediening was zeer vriendelijk en correct. Ons zie je zeker terug en we raden jullie zeker aan bij iedereen uit onze vriendenkring, doe zo verder!

Jo
Beoordeeld op: onbekend

We kozen voor de suggestiemenu zonder aangepast...

We kozen voor de suggestiemenu zonder aangepaste wijnen. De huiswijnen hebben een degelijke prijs kwaliteitverhouding. Het voorgerecht betrof een vis in bladerdeeg, in een getomateerd sausje. De vis was perfect gegaard, doch het koekje leek niet ter plaatse afgebakken. Dit gerecht mocht trouwens iets beter afgekruid zijn. Het hoofdgerecht betrof melkbig. De presentatie kon beter, men koos ervoor om het melkbig te laten zwemmen in de saus. Die saus was iets te zwaar voor dit soort vlees, maar was op zich wel lekker. Een foute combinatie als je het mij vraagt. Het inbegrepen dessert betrof appel in de oven met rozijnenijs en afgewerkt met stukjes speculaas. Dit was degelijk zonder franjes. Tafelgenoten kozen ondermeer voor gebakken zeetong, die werkelijk zwom in de gesmolten boter. Zonde van de voorts heerlijke zeetong. Conclusie : je kan hier zonder twijfel enkel degelijke gerechten eten, doch het suggestiemenu bleef wat onder de verwachtingen. De bediening was correct en vriendelijk. De tafel aan de vestiaire is wat ongelukkig gesitueerd, aangezien iedereen vlak naast de tafel dient te passeren om zijn vest te komen ophalen.

Katja
Beoordeeld op: onbekend

sfeervol restaurant, redelijke prijzen. De...

sfeervol restaurant, redelijke prijzen. De porties zijn heel erg ruim, wij zijn niet aan het dessert geraakt. Toch een aanrader.

william
Beoordeeld op: onbekend

zeer lekker voor een eerlijke prijs ;een aanrad...

zeer lekker voor een eerlijke prijs ;een aanrader

eva
Beoordeeld op: onbekend

Mooie omgeving om gezellig te eten, zowel buite...

Mooie omgeving om gezellig te eten, zowel buiten als binnen. Het eten was zeer lekker en verzorgd. De porties waren voldoende groot. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Dit is een aanrader.

ab
Beoordeeld op: onbekend

Met 5 personen op het terras geeten. Mooi weer,...

Met 5 personen op het terras geeten. Mooi weer, prima eten. uitstekende prijs kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Alle beoordelingen van dit restaurant