Beoordelingen van Kozakkeshof

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Monique
Beoordeeld op: 04/08/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Toffe bediening en heel heel lekker Toppie...

Toffe bediening en heel heel lekker Toppie

Rebecca
Beoordeeld op: 03/08/2019
Rebecca beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker eten. Mooie prijs kwaliteit

Jeannot
Beoordeeld op: 29/07/2019
Jeannot beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Echt een top restaurant, wij komen er zeker...

Echt een top restaurant, wij komen er zeker terug.

Leo
Beoordeeld op: 14/07/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede ontvangst en plaats zoals gereservee...

Zeer goede ontvangst en plaats zoals gereserveerd. Waren met vier en hebben voor het menu gekozen uitstekend van smaak en vlotte bediening. Bij het afrekenen 100% tevreden over prijs kwaliteit . Een echte aanrader voor iedereen ook kwa dader en omgeving komen zeker en vast terug !

Eddy
Beoordeeld op: 25/06/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten en doeie service in een gezellig...

Goed eten en doeie service in een gezellig kader

Myriam
Beoordeeld op: 17/06/2019

super bediening, lekker eten...

super bediening, lekker eten

Hilde
Beoordeeld op: 17/06/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was lekker, goed gekruid en grote porties. ...

Het was lekker, goed gekruid en grote porties. Alleen de asperges van mijn vriendin waren niet gaar genoeg. Toch even opletten...

Ive
Beoordeeld op: 27/05/2019
Ive beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuke ontdekking!! De buitenzijde nodigt niet...

Leuke ontdekking!! De buitenzijde nodigt niet echt uit... Totdat je achteraan een zeer leuk terras ontdekt. En als dan ook ontvangst en eten meevallen, hoor je mij niet klagen! ;-)

Jenny
Beoordeeld op: 25/05/2019
Jenny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten,vriendelijke bediening en aangenaam...

Lekker eten,vriendelijke bediening en aangenaam kader.

INGRID
Beoordeeld op: 21/05/2019
INGRID beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

snelle en vriendelijke bediening. Ook al was...

snelle en vriendelijke bediening. Ook al was er veel volk. Leuk dat iedereen vooraf een hapje krijgt ; een heel lekker hapje!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in