Budget
€€
Sluitingsdagen
Dinsdagavond, Woensdag, Zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.5 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Peggy
Beoordeeld op: onbekend

Super!! Mooi kader... Aangenaam etablissement....

Super!! Mooi kader... Aangenaam etablissement. Producten vers. Niets op aan te merken. Verfijnde borden, voldoende gevuld. Lekkere vernieuwde dessertjes... Een topper om zeker eens over te doen. 1 minpuntje is de wachttijd tussen de gerechten. Per schotel bedraagde die 1 uur wat wel vrij lang is. Misschien is dit niet altijd zo en heb ik de pech gehad die dag :)

Ben
Beoordeeld op: onbekend

Zeer sfeervol restaurant met een lekkere maands...

Zeer sfeervol restaurant met een lekkere maandsuggestie. Soms misschien iets te gewoon , maar dan heel lekker in de uitvoering (vb verse garnaalkroketjes). Vlotte en vriendelijke bediening.

Johan
Beoordeeld op: onbekend

Op zaterdag 10 juni 2006 hebben wij van een...

Op zaterdag 10 juni 2006 hebben wij van een heerlijk diner genoten: aperitief met hapjes, voor- en hoofdgerecht en dessert, alles met aangepaste wijnen en koffie en dit voor slechts 50 euro. Het pas geopende restaurant is strak ingericht met een moderne toets maar toch gezellig en aangenaam om te vertoeven. Door het goede weer kon er ook gebruik worden gemaakt van een terras. Wij hebben echt genoten en kunnen dit restaurant dan ook als een culinaire aanrader naar voor schuiven...

Alle beoordelingen van dit restaurant