Beoordelingen van Gavius

114 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
114 beoordelingen
datum score
Krista
Beoordeeld op: 21/11/2021
Krista beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Top! Zeer lekker, verfijnd gastronomisch, zeel...

Top! Zeer lekker, verfijnd gastronomisch, zeel mooi interieur en super hartelijk en vriendelijk

Catherine
Beoordeeld op: 21/11/2021
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent, Mariage de saveurs qui a régalé...

Excellent, Mariage de saveurs qui a régalé mon palais

Aurore
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/11/2021
Aurore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Superbe découverte ! Un cadre très agréable,...

Superbe découverte ! Un cadre très agréable, des serveurs discrets et attentifs et un repas délicieux ! Je recommande les yeux fermés

Christopher
Beoordeeld op: 14/11/2021
Christopher beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Excellent service Assiettes de qualites...

Excellent service Assiettes de qualites

Sabine
Beoordeeld op: 11/11/2021
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bon accueil, repas très bon et bon service,...

Bon accueil, repas très bon et bon service, serveurs toujours souriants À refaire

Astrid
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/11/2021
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Cuisine fine, service attentif et cadre sympath...

Cuisine fine, service attentif et cadre sympathique. Sans doute un peu cher (surtout les boissons).

Phil
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/11/2021
Phil beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le menu proposé a été adapté au budget restoDay...

Le menu proposé a été adapté au budget restoDays et ne correspond pas à la carte du restaurant : trop cher pour le repas servi , mais très bon et sympa

Morgane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/11/2021
Morgane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Restaurant qui cuisine des produits frais et...

Restaurant qui cuisine des produits frais et de qualité. Belle présentation. Goûts prononcés. Et conseil en vin excellent

Jean Marie
Beoordeeld op: 05/11/2021
Jean Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Je n’ai jamais été déçu de ce restaurant, toujo...

Je n’ai jamais été déçu de ce restaurant, toujours une recherche dans les plats, et patron toujours présent depuis des années.

Cécile
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 03/11/2021
Cécile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bon service, personnel agréable et très...

Très bon service, personnel agréable et très souriant, cuisine toujours aussi délicieuse !

datum score