Oude Koornmarkt 41/43 2000 ANTWERPEN-CENTRUM  (   )
Beoordelingsscore
7.3 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Bjorn

goedkope pita

maandagmiddag 12 oct 2012 actie van de maand genomen 4.90 € voor een bord met pitavlees ( lekker niet droog en genoeg ) groenten( wortel, sla met dressing) diepvriesfritten en 6 potjes saus kortom bijna gratis voldaan

nathalie

altijd weer leuk om bij jullie binnen te vallen...

altijd weer leuk om bij jullie binnen te vallen,al jaren dag de pitabar waar we af en toe binnenspringen,leuke inrichting .Beste pita van stad als je mij vraagt

Luc

Volgens mij en mijn gezin de beste shoarma...

Volgens mij en mijn gezin de beste shoarma / pitta tent van Antwerpen. Wij zijn regelmatige bezoekers van dit etablissement.

Kevin

Niet écht een culinaire hoogvlieger, maar wel...

Niet écht een culinaire hoogvlieger, maar wel de beste pita van't Stad.

veronique

Het was weer enkele maanden geleden, dus we...

Het was weer enkele maanden geleden, dus we besloten nog eens een keer naar mama's garden te gaan... Wat was dat een tegenvaller. Het nieuwe interieur vind ik echt niet passend bij een pitta zaak. Waar was de gezelligheid en de rust van vroeger? Nu kan je elkaar amper nog verstaan door de luide muziek. En dan de porties... Het leek precies een voorgerechtje. Heel jammer want mama's garden was één van mijn favorieten.

Elke

Een van de adressen in het 'pittastraatje'...

Een van de adressen in het 'pittastraatje' van Antwerpen, maar volgens mij de beste. Een ruime keuze vegetarische schotels, alhoewel die zeer snel uitverkocht zijn. Ideaal voor een snelle en goedkope hap.

Alle beoordelingen van dit restaurant