17/20 Gault&Millau
1 ster
Reyndersstraat 24 2000 ANTWERPEN-CENTRUM
Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zaterdag - Zondag - feestdagen
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
9.2 Gebaseerd op 19 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
19 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
José
Beoordeeld op: onbekend

Donderdagavond is het mannenavond en zoals...

Donderdagavond is het mannenavond en zoals gewoonlijk gaan we dan eten en drinken in het Antwerpse. Gezien het mijn beurt was om te trakteren zijn we naar 't Fornuis gegaan. Om het kort te houden : top ! Wat het speciaal maakt is de chef Johan Segers die op zijn eigen wijze komt uitleggen wat er die dag te eten valt. Toen hij zag dat ik de sinaasappelwijn van Principe de Azahar bij had als geschenk voor mijn tafelgenoten, wou hij onmiddellijk dit eens proeven en serveerde ons hierbij een heerlijke foie gras. Ik was erg trots dat mijn tafelgenoten deze sinaasappelwijn wistente waarderen. Verder had ik als voorgerecht karakollen met gehaktballetjes in een heerlijke saus. Als hoofdgerecht had in de tongfilet met rabarber wat op het eerste zicht een rare combinatie lijkt, maar het smaakte allemaal heerlijk. Enkele van mijn tafelgenoten hadden als voorgerecht krab genomen en als hoofdgerecht varken met huisgemaakte pickles. De wijnkaart is erg uitgebreid en top. Een adres om terug te komen.

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

Top

Een uitdaging voor de smaakpapillen. Nog nergens beter gegeten. Tenminste nog een restaurant met inbreng van de kok en niet enkel een aantal ingrediënten bij mekaar gebracht. Dit alles voor een faire prijs. Uitstekend.

Kris
Beoordeeld op: onbekend

Absoluut topadres

Eerste kennismaking met dit restaurant. Meteen voltreffer. Zonder kaart of menu maar de chef komt persoonlijk alles aan tafel voorstellen. Wel leuk. Eten was echt top. wijnkaart op Ipad.

Sofie
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijk en puur eten! Een restaurant dat...

Heerlijk en puur eten! Een restaurant dat door zijn schijnbare simpliciteit een feest is voor je smaakpapillen. Hoe iets werkelijk smaakt ontdek je hier. Een territoir keuken die zijn gelijke niet kent. Het 'à la carte'-concept is een verademing al is de keuze hartverscheurend. De bediening is hyper-professioneel (heerlijk hoe de ober quenelles van aardappelpuree op m'n bord dresseerde) en toch voel je je hier 100% op je gemak. Heerlijke wijnen gedronken op aanraden van de sommelier. Een echte aanrader!

linda
Beoordeeld op: onbekend

ik ben hier al dikwijls gaan lunchen en wat...

ik ben hier al dikwijls gaan lunchen en wat een lekkere klassieke keuken wordt hier geserveerd. je krijgt grote porties, ik heb nooit plaats over voor een dessert. Soms rekenen ze wel flink door met de wijn (gans glas aanrekenen als ze eens bijgieten), vind ik niet correct. Johan Segers is een lieve man die al zijn gerechten zelf komt voorstellen aan tafel. Dit restaurant is voor mij een favoriet adres waar ik steeds naar zal terugkeren.

tamara
Beoordeeld op: onbekend

't Fornuis bood als het ware een explosie aan...

't Fornuis bood als het ware een explosie aan smaken in een rustig, aangenaam en klassiek kader, al dit werd omgoten door een zeer aangename en uiterst professionele bediening. In het bijzonder, welgemeende felicitaties, richting de sommelier, zeer bekwaam met een snuifje gevatte humor.

Guy
Beoordeeld op: onbekend

Een diner in 't Fornuis is op alle vlakken...

Een diner in 't Fornuis is op alle vlakken een ervaring. Topkwaliteit op het bord. Vriendelijk en professioneel personeel. Grootse wijnkaart met correcte prijzen. Wat het ontbreken van (voedsel)prijzen betreft.. In een Mercedesgarage verwacht je ook geen prijzen van 2PK's. Nu met quotatie.(273760)

gert
Beoordeeld op: onbekend

De Mechelin ster is meer dan terecht. Verwacht...

De Mechelin ster is meer dan terecht. Verwacht hier niet een zeer verfijnde keuken voor het oog, maar klassiekere aanpak waarbij u wel een onwaarschijnlijk streling voor de tong krijgt. Kok komt de gerechten aan tafel vertellen en inderdaad geen kaart, geen prijzen.

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Prima adres voor culinaire smulapen ! De patron...

Prima adres voor culinaire smulapen ! De patron kent zijn métier. We hadden op zijn aangeven een 'wandeling' door de kaart gedaan, met aangepaste wijnen. Alles was prima !

Pieter
Beoordeeld op: onbekend

super lekker, we namen een "verrassingsmenu"...

super lekker, we namen een "verrassingsmenu" met aangepaste wijnen, stuk voor stuk verrassende en zeer lekkere en fijne gerechtjes, en heerlijke wijnen! Er mocht wel wat meer "verhaal" bij de wijnen, maar misschien hadden we dat gewoon moeten vragen.

Alle beoordelingen van dit restaurant