Top service, met klasse en sympathiek. Echt...
Top service, met klasse en sympathiek. Echt top kwaliteit eten, enkele toffe ontdekkingen met de wijnen.
Het ontvangst was super, bediening was top. Het eten ook super lekker. Prijs kwaliteit 10/10!!! Doe zo verder, ons zie je zeker nog terug!
Lekkere en frisse menu, top bediening
Uitstekend eten en vriendelijke bediening!
Vriendelijk onthaal, mooie zaak, vriendelijke bediening, heel lekker eten. Prijs/kwaliteit zeker oke.
Heerlijk gegeten en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
Vanaf het moment dat we binnen kwamen tot we de zaak verlieten was alles gewoon top. Ik kan niets bedenken wat negatief zou zijn. De sfeer, de bediening, de keuken allemaal hebben ze ons verwend waarvoor onze dank.
Mooie en vooral lekkere gerechten Vlotte en spontane bediening Prijs / kwaliteit 100% Kortom eentje om zeker terug in te plannen
Super fijn was het 5 gangen menu met kreeft . Ook de wijnen goed uitgelegd door de opvolger van Mario. De glimlach van Mevrouw en het zaalpersoneel.