Keuken
Budget
Contact
Toon telefoonnummer Email Facebook
Over dit restaurant
Aan de Grote Markt, in het hartje van Antwerpen is het onlangs geopende, Italiaanse restaurant Bella Patio gelegen. Met een prachtig zicht op de Grote Markt en een eigenaar met meer dan 15jaar ervaring als chef-kok, zal u ongetwijfeld genieten van onze overheerlijke gerechten.

De passie voor de Italiaanse keuken kreeg Serdar mee via zijn Italiaanse vrienden. Jarenlang bleef hij gepassioneerd door het land en haar gastronomie waardoor hij koken als een hobby zag. Serdar kookte regelmatig voor vrienden en familie die enkel lovend waren over zijn gerechten en heerlijke sauzen. Dankzij de motiverende woorden van zijn familie en Italiaanse vrienden, heeft Serdar ervoor gekozen om de uitdaging aan te gaan in het centrum van Antwerpen.

Bij de ingang van dit prachtig pand uit 1950 zullen uw ogen verwend worden door architectuur en warmte die de harmonische inrichting uitstraalt. In onze grote veranda aan de ingang, volledig in glas, kan u badend in het licht en in alle rust genieten van uw maaltijd. Bij aangenaam weer is er een prachtig terras, voor de veranda met zicht op het Stadhuis van Antwerpen.

Bij Bella Patio is er dus voor elk wat wils en we staan garant voor heerlijke gerechten die op basis van verse ingrediënten worden gemaakt. U kan bij ons terecht voor heerlijke Italiaanse gerechten die ongetwijfeld je smaakpapillen zullen prikkelen.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.2 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze