Beoordelingen van Roest

783 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
783 beoordelingen
datum score
Annewies
Beoordeeld op: 19/01/2020

Very nice food and nice staff!...

Very nice food and nice staff!

Sofie
Beoordeeld op: 18/01/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Great location, setting and good food!...

Great location, setting and good food!

Cynthia
Beoordeeld op: 17/01/2020
Cynthia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Supervriendelijke bediening. Vlotte online...

Supervriendelijke bediening. Vlotte online reservatie. Gezellig interieur, geweldige locatie. Eten goed prijs-kwaliteit. Lekkere carpaccio, heerlijk goed gevulde ravioli. Zalige Roest-burger. Goedgevulde borden, vlotte bediening. Komen zeker terug!

Ingrid
Beoordeeld op: 17/01/2020
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

The food was not a regular taste but rather...

The food was not a regular taste but rather special and very nice! The interior is also very green, natural and archeological. It is a very nice and tastefull place for a democratic price near the MAS and other galeries.

tinne
Beoordeeld op: 16/01/2020
tinne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

supervers lekker origineel puur eten in supertr...

supervers lekker origineel puur eten in supertrendy kader! heel vriendelijk personeel !

Mimi
Beoordeeld op: 15/01/2020
Mimi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten in een ontspannen sfeer...

Lekker eten in een ontspannen sfeer

Joanna
Beoordeeld op: 13/01/2020
Joanna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beautiful interior, small menu but there's...

Beautiful interior, small menu but there's always something you'll like. Food was very good and filling. Friendly staff.

Dekeyser
Beoordeeld op: 11/01/2020
Dekeyser beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Leuk interieur, lekker eten en vriendelijke...

Leuk interieur, lekker eten en vriendelijke bediening!

Alexander
Beoordeeld op: 09/01/2020
Alexander beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mijn vriendin en ik wilden al lang een keer...

Mijn vriendin en ik wilden al lang een keer komen eten in Roest. Wanneer we 's avonds door de ramen van het restaurant naar binnen keken, straalde het altijd iets heel exclusief uit. Onze hoge verwachtingen werden niet helemaal ingelost. Desalniettemin hebben we wel lekker gegeten en hadden we een fijne avond met vlotte bediening in een leuke setting. Een klein verbeterpuntje is misschien de menukaart die was redelijk versleten en op de drankkaart zat wel meer dan 1 vlek. Voor de rest een heel mooi restaurant!

Tine
Beoordeeld op: 09/01/2020
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Gezellig, lekker en vriendelijke bediening!...

Gezellig, lekker en vriendelijke bediening!

datum score