Beoordelingen van The Dirty Rabbit

96 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
96 beoordelingen
datum score
Ayshwaria
Beoordeeld op: 19/01/2020
Ayshwaria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

goede vibe en lekker eten...

goede vibe en lekker eten

Brigitte
Beoordeeld op: 13/01/2020
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Leuk concept en inrichting....

Leuk concept en inrichting.

Katarina
Beoordeeld op: 11/01/2020
Katarina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten in een super leuk kader met sympath...

Lekker eten in een super leuk kader met sympathiek personeel en toffe muziek!

Philippe
Beoordeeld op: 05/01/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk...

Warm kader, zeer vriendelijke bediening, leuk concept met lekker zuiders eten;

Marc
Beoordeeld op: 04/01/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

In 1 woord samenvattend “alles” de verwelkoming...

In 1 woord samenvattend “alles” de verwelkoming, bediening, vriendelijkheid, het eten, de smaken, de drankjes, de muziek

Kris
Beoordeeld op: 03/01/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Great setting, delicious foods and drinks and...

Great setting, delicious foods and drinks and friendly service.

Stéphanie
Beoordeeld op: 29/12/2019
Stéphanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gisteren had ik met een groep van 14 een reserv...

Gisteren had ik met een groep van 14 een reservatie met 14 x een drankarrangement van €11. Dit hield in dat er gekozen kon worden uit 2 wijntjes of 3 pintjes of 3 frisdranken. Vandaag bedacht ik mij dat een glaasje wijn los €4,5 kost en een biertje €3 wat dus wil zeggen dat ik voor €9 eigenlijk zou hebben waarvoor ik €11 betaald heb. Toen bekeek ik het menu nog eens en zag ik dat er een koffie of thee voor na de maaltijd inbegrepen zat, dit is ons helaas nooit aangeboden geweest! Wij zijn uiteraard dus zeer teleurgesteld dat dit zo gelopen is en dat ik uiteindelijk €154 betaald heb maar we niet gekregen hebben wat we zouden hebben moeten krijgen.

Nathalie
Beoordeeld op: 29/12/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was heerlijk, veel verschillende verse...

Het eten was heerlijk, veel verschillende verse producten werden gebruikt en dat proefde je. Dit restaurant is zeker een aanrader!

Laura
Beoordeeld op: 29/12/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Rustige atmosfeer. Leuke bediening waarbij...

Rustige atmosfeer. Leuke bediening waarbij je telkens uitleg krijgt. Super lekker eten en zeer snel bediend. Gratis cocktail gekregen, aangezien ze het limoensap in de Cuba Libre zijn vergeten. The Dirty Rabbit heeft dit zelf geboden. Zeer eerlijk en wordt zeer erg geapprecieerd :)

Kaat
Beoordeeld op: 28/12/2019
Kaat beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Sfeer, cocktails, eten ! tip Bij de bloemkool...

Sfeer, cocktails, eten ! tip Bij de bloemkool was een extra broodje leuk geweest. we waren met 3.

datum score