We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Woensdag - Zondagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.0 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Maria
Beoordeeld op: onbekend

teleurgesteld

Ik was gisteren voor de zoveelste keer in mijn favoriet restaurantje, maar.... Drie verschillende schotels (2 soorten ravioli en 1 lasagne) was te moeilijk voor de keuken dus bestelden wij 1 ravioli met asperges die lauw op tafel kwam, een overkookte lasange met veel te veel saus en een soepje. De patroon vond het nodig om de deur vierkant open te zetten zodat hij ook de klanten aan de overkant van de gang van het gebouw kon bedienen, we zijn hier geen fantastische service gewoon maar dit was echt boertig! Spijtig dat dit ons laatste bezoek aan dit restaurant was. Ander en beter voor ons!

placeholder
Stefan
Beoordeeld op: onbekend

Een restaurantje waar je gaat om het (h)eerlijk...

Een restaurantje waar je gaat om het (h)eerlijke eten. Echte klasse wat je op je bord krijgt. Een mooi interieur is het zeker niet en de bediening is soms wat apart, maar dat hoort voor mij bij de charme van dit eethuisje. Kwaliteit op je bord, daar ga je toch voor.

Frédéric
Beoordeeld op: onbekend

This address was recommanded to us by several,...

This address was recommanded to us by several, eventhough the service of the owner is a bit moody and the decoration not too appealing, this is the type of italian which ones keeps very close at hand. The food was truly delicious, the wine too and the coffee stunning. I ll be back !

placeholder
Stefan
Beoordeeld op: onbekend

Eén van die speciale adresjes in Antwerpen....

Eén van die speciale adresjes in Antwerpen. Voor sfeer of mooie aankleding moet je dit restaurantje niet bezoeken. Daarvoor lijkt het te veel op een 'visbokaal'. Maar het eten is er steeds zeer lekker. Tortelinni in brodo, Osso Bucco,... alles steeds even lekker. Een aanrader ook wat de prijs betreft.

Lies
Beoordeeld op: onbekend

een piepklein restaurantje, met een op het...

een piepklein restaurantje, met een op het eerste zicht norse gastheer...maar dat bleek niet het geval te zijn. Krap maar gezellig, goedkope schotels, uitgebreide keuze, en vooral: heel lekker! We waren met zes en iedereen 'likte' zijn bord uit...!

Alle beoordelingen van dit restaurant