Beoordelingsscore
7.5 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Fabyan
Beoordeeld op: onbekend

Ongetwijfeld een aanrader voor wie van de Aziat...

Ongetwijfeld een aanrader voor wie van de Aziatische keuken houdt. Snelle bediening en goede kwaliteit van de aangeboden producten. Prijs/kwaliteit zeker een topper. De sfeer lijkt eerder op een fastfoodrestaurant, maar dat laat zich al snel vergeten wanneer de gerechten worden opgediend.

Mck
Beoordeeld op: onbekend

Great!...

Great!

Kurt
Beoordeeld op: onbekend

Het kader is niet echt mijn ding, iets te kil...

Het kader is niet echt mijn ding, iets te kil en kantine-achtig, maar de prijzen zijn erg degelijk, het eten is heel lekker en men is meestal snel bedient. Voor de mensen van het Antwerpse: hou het krantje '03' geregeld in 't oog, want daar staan interessante kortingsbonnen in van deze zaak.

Bettina
Beoordeeld op: onbekend

Het eten is zeer lekker en gezond. Vriendelijke...

Het eten is zeer lekker en gezond. Vriendelijke en snelle bediening. Ik ging op een maandagavond en het was bijzonder druk, zelfs even wachten voor een plaatsje. Niet te verwonderen als het op ma av. -50% is. Het is er wel nogal lawaaierig, dus niet geschikt voor een romantisch etentje.

Kevin
Beoordeeld op: onbekend

Lekkere en relatief gezonde fast-food voor...

Lekkere en relatief gezonde fast-food voor wanneer het eens snel moet gaan.

Kris
Beoordeeld op: onbekend

Aziatisch fastfood in de ware betekenis van...

Aziatisch fastfood in de ware betekenis van het woord: zeer snel, matige kwaliteit. Dit restaurant behoort tot de nieuwe generatie van fashion-restaurants die het vooral moeten hebben van hun modern interieur en niet zo zeer van de smaak. De prijs was ok.

Julie
Beoordeeld op: onbekend

Je m'étais fait une fête d'y aller (concept...

Je m'étais fait une fête d'y aller (concept intéressant), mais je n'ai pas trop apprécié le côté "lourd", sans finesse des plats, malgré la carte qui semble au prime abord faire honneur à la diversité, à la saveur. Dommage. Service rapide et efficace cependant. Ni plus, ni moins bien qu'un p'tit chinois du coin (avec l'avantage que l'on "voit" les cuisines .... important (...)).

Peter
Beoordeeld op: onbekend

Fletse noodlegerechten, geen sfeer, zeer kindon...

Fletse noodlegerechten, geen sfeer, zeer kindonvriendelijk. Dit fasfoodrestaurant haalt volgens mijn Indonesische echtgenote de zomer van 2006 niet.

HHH
Beoordeeld op: onbekend

Prime service en heerlijk bier...

Prime service en heerlijk bier

Lien
Beoordeeld op: onbekend

Voor de eerste keer dit vrij nieuwe restaurant...

Voor de eerste keer dit vrij nieuwe restaurant een bezoekje gebracht en we gaan zeker terug! Het concept is heel leuk, oosterse fastfood zal hier zeker nog populairder worden. We werden ontvangen door een heel enthousiast meisje en onze ober was ook heel vriendelijk! De gerechtjes zijn niet overdreven groot, maar des te lekker. Je kan hier ook take-away halen.

Alle beoordelingen van dit restaurant