Keuken
Budget
€€€
Sluitingsdagen
Zondag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Luc
Beoordeeld op: onbekend

Het zal dit jaar ongeveer 30 jaar zijn dat...

Het zal dit jaar ongeveer 30 jaar zijn dat wij dit restaurant bezoeken en één constante gedurende al die jaren is de kwaliteit van service én eten !Doén maar neit met tevelen want anders zit het té vol (doet het trouwens nu ook al...) Houden zo !!!

C. J.
Beoordeeld op: onbekend

Fantastische prijs/ kwaliteit. Heb er gisteren...

Fantastische prijs/ kwaliteit. Heb er gisteren een excellente Escalope Milanese met Tagliatelli gegeten voor slechts 13 euro. Aanrader.

Jacq
Beoordeeld op: onbekend

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitgebr...

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitgebreide menukaart met voortreffelijke pasta-gerechten, maar ook de vlees en visgerechten (vooral de scampi's) zijn niet te versmaden. Ondanks de doorlopende drukte een deskundige en accurate bediening. U krijgt hier voor minder dan 50 Euro p.p. een fantastisch keuzemenu voorgeschoteld.

Olivier
Beoordeeld op: onbekend

Een pizza is geen culinair hoogstandje, maar...

Een pizza is geen culinair hoogstandje, maar toch kan je er zoooo van genieten. En zeker in deze zaak waar stijlvol uitgedoste heren u vlot bedienen. Ga wel niet vooraan in de veranda zitten, maar gezellig achteraan. Dan komt ook het vakantiegevoel naar boven. Reserveren dus. Ik heb hier alleen nog maar pizza's gegeten, maar volgens tafelgenoten zijn andere gerechten evenzeer te smaken.

Erik
Beoordeeld op: onbekend

Perfect italiaanse voeding en italiaanse bedien...

Perfect italiaanse voeding en italiaanse bediening. Lekker en degelijk! Aanrader: pizza prociuto en Limoncello!

A S
Beoordeeld op: onbekend

Best Italian restaurant in Antwerp...

Best Italian restaurant in Antwerp

Dominique
Beoordeeld op: onbekend

Eenvoudige Italiaan, maar zeer lekkere pizza...

Eenvoudige Italiaan, maar zeer lekkere pizza en dit alles voor uiterst democratische prijzen. Reserveren is hier geen overbodige luxe, want blijkbaar hebben ook nog andere mensen dit restaurant ontdekt.

Tania
Beoordeeld op: onbekend

Steeds weer zakken we af naar dit restaurant....

Steeds weer zakken we af naar dit restaurant. Voor mij persoonlijk kan je nergens in het Antwerpse een betere pizza eten als hier. Service is snel, discreet en professioneel; eten om je vingers af te likken. Goede wijnen en heel belangrijk... prijs - kwaliteit is top. Een echte aanrader.

peter
Beoordeeld op: onbekend

Goedkoop en lekker (vooral de pizzas) - sympath...

Goedkoop en lekker (vooral de pizzas) - sympathieke en uiterst effectieve obers Sergio en Luciano - heel veel stamgasten, waaronder veel Italianen. Nogal kitscherig interieur en geen scheiding rokers/niet-rokers.

Luc
Beoordeeld op: onbekend

Hoewel ik het in grote lijnen eens kan zijn...

Hoewel ik het in grote lijnen eens kan zijn met de gepubliceerde commentaar voor wat bediening betreft komen wij er al méér 20 jaar voor succulente pizza's,osso bucco en saltimbocca en vinden de prijs/kwaliteitverhouding nog altijd vér verheven boven die van andere Italiaanse restaurants te Antwerpen

Alle beoordelingen van dit restaurant