Weeral overheerlijk, vlotte bediening en super...
Weeral overheerlijk, vlotte bediening en super lekkere en gevarieerde kaart, waar klassiekers soms ook een moderne toets krijgen. Steeds een aanrader!
Het was heel goed en lekker en de bediening was top !!! Alleen zaten we met ons 3 niet zo gezellig op de hoek van die grote lange tafel je kan ons zeker eens terug verwachten !Op een gezelliger tafeltje Veel succes en tot binnenkort ; Groetjes Diane Maria en Elly ;
Vriendelijk ontvangen bij aankomst, ook al waren we een half uurtje tevroeg. Genoten van het heerlijk lekkers, ruile keuze en voor ieder wat wils, zeker voor herhaling vatbaar.
In de week is het heel gezellig en rustig. Nu was het suuuuuuper druk. Mijn stoel plakte aan het bankje waar het kinderspeelgoed zat en ik dus heel de tijd kindjes tegen mijn rug had. We werden niet aangesproken in begin en wisten dus niet of we drinken moesten nemen of krijgen…. Ook was het niet duidelijk dat je voor de thee moest bijbetalen. Ik vond 61 euro veel te duur omdat we nog geen uur gebleven zijn. En maar 1 ding dronken. Bordjes waren ook heel klein waardoor je dus vaak recht moest door de drukte en regelmatig 1 van ons alleen zat. Het eten was wel keeeeei lekker. Maar niet voor herhaling vatbaar voor een rustige ochtend met 2.
super vriendelijke bediening, prima kwaliteit en diversiteit van de gerechten!!
Gezellige setting, lekker eten, vriendelijke bediening
Het was lekker en voldoende . En zeer vriendelijk j en gedienstig.
Top !! Heel lekker gegeten Genoeg keuze Vriendelijke bediening
Buffet was zeer lekker en ruim voldoende in keuze. Voldoende plaats aan tafel en zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader!