google map
Budget
De Troubadour
2600 BERCHEM Belgische, Franse
9.4
Taverne De Merode
2600 BERCHEM Belgische, Belgisch-Franse, Brasserie, Ontbijt, Wild, Visgerechten, Vlaamse, Vleesgerechten, Mosselen, Ovenschotels, Pasta, Streekgebonden, Seizoensgebonden, Traditionele, Vegetarische
8.9
Wattman
2600 BERCHEM Amerikaanse, Belgisch-Franse, Burger
9.1
Vrij België
8.5
Thyme
2600 BERCHEM Ontbijt
Alpheus Bistro
2600 BERCHEM Belgische
EL SONSEVERIA
2600 BERCHEM Eetcafé
ELLIS GOURMET BURGER
2600 BERCHEM Belgische
Bellini
8.0
Bar Epoq
2600 BERCHEM Brasserie
9.4
PIZZERIA IL CARPACCIO
2600 BERCHEM Italiaanse
Wijn- & Bierrestaurant De Notenkraker
IKEBANA
2600 BERCHEM Aziatische
Maurice Coffee And Brunch Bar Berchem
PARK INN BERCHEM RESTAURANT
2600 BERCHEM Grill
PIZZA CALABRIA
2600 BERCHEM Italiaanse
Chicane
2600 BERCHEM Belgisch-Franse
Taverne De Merode
Belgische, Belgisch-Franse, Brasserie, Ontbijt, Wild, Visgerechten, Vlaamse, Vleesgerechten, Mosselen, Ovenschotels, Pasta, Streekgebonden, Seizoensgebonden, Traditionele, Vegetarische
Brel
Belgisch-Franse
Wattman
Amerikaanse, Belgisch-Franse, Burger
Chicane
Belgisch-Franse

Restaurants in Antwerpen

Antwerpen, het centrum van de diamantindustrie, de Belgische mode en de gastronomie!

Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants, zowel in het centrum als aan de stadsrand.

Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden, zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Stadhuis, het Steen, de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien.

Antwerpen en haar restaurants zijn erg populair bij zakenmensen. Maar Antwerpen is ook de ideale stad voor een romantisch weekend, een culturele citytrip of gewoon om te gaan shoppen.

Naast de trendy cafés en bars, biedt de Rubensstad vele restaurants waar je kan genieten van de heerlijkste Belgische en uitheemse gerechten. Met zijn 19-tal musea is Antwerpen eveneens een paradijs voor de cultuurliefhebber.

Antwerpen is makkelijk bereikbaar met de trein (via het Centraal Station) en de auto, maar ook via de luchthaven van Deurne en met de boot. Kortom, een wereldstad in zakformaat!

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Antwerpen tegen de beste prijzen. U kunt ook heel wat Antwerpse restaurants online boeken!