Beoordelingen van Toma Mate

1150 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
1150 beoordelingen
datum score
Jean-Jacques
Beoordeeld op: 11/03/2020
Jean-Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mooi kader, efficiënte en vriendelijke bedienin...

Mooi kader, efficiënte en vriendelijke bediening en lekker eten.

Johan
Beoordeeld op: 11/03/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was erg lekker en een heel vlotte en vriend...

Het was erg lekker en een heel vlotte en vriendelijke bediening. Ik raad dit restaurant aan aan alle vleeseters!

Peter
Beoordeeld op: 09/03/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle bediening en gezellige ruimte. Het eten...

Snelle bediening en gezellige ruimte. Het eten was super, maar dat wist ik al via collega's.

Philippe
Beoordeeld op: 09/03/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles verliep zoals gewenst...

Alles verliep zoals gewenst

Myriam
Beoordeeld op: 08/03/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

heerlijk eten, supervriendelijke bediening...

heerlijk eten, supervriendelijke bediening (Laura Marit, de baas en anderen), heerlijke sfeer, mooi interieur, gezellige drukte

Clélia
Beoordeeld op: 08/03/2020
Clélia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent accueil. Très bonne cuisiné....

Excellent accueil. Très bonne cuisiné.

Nico
Beoordeeld op: 08/03/2020
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten, en vlotte service. Akoestiek...

Heel lekker eten, en vlotte service. Akoestiek kan beter. Telkens licht uit is vervelend.

bruno
Beoordeeld op: 08/03/2020
bruno beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en zeer gastvrij onthaal en perfect...

Lekker eten en zeer gastvrij onthaal en perfecte service

Sofie
Beoordeeld op: 08/03/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Service efficace, souriant et passionné. Lieu...

Service efficace, souriant et passionné. Lieu magnifique, épuré, classe mais toutefois chaleureux! Je reviendrai et recommanderai à mes proches sans hésiter! À bientôt!

Natalie
Beoordeeld op: 08/03/2020
Natalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten,gezellig interieur ,vriend...

Super lekker gegeten,gezellig interieur ,vriendelijke bediening echt top!!

datum score