placeholder
Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.0 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Stijn
Beoordeeld op: 26/03/2018
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker avondje uit met of zonder de kids.

De beste plaats om wild te eten. (en dan bedoel ik niet de manier van eten). Elke keer ik daar gegeten heb was het superlekker...prijs kwaliteit is perfect. Doe zo verder... tot binnenkort...

placeholder
Leendert
Beoordeeld op: 25/12/2017
Leendert beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Een prima restaurant, een bedrijf met een ziel.

Gisteren ( 23-12-2017 ) voor het eerst in het restaurant wezen eten. Een goede prijs / kwaliteit verhouding. Sympathieke gastvrouw / gastheer. Goede kwaliteit, Wij hebben heerlijk gegeten. Een zaak om terug te komen.

Franky
Beoordeeld op: onbekend
Franky beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende zelfgemaakte frietjes !

Vandaag voor de eerste maal gaan dineren in Den Draver op uitnodiging van onze schoonouders , de kwaliteit van het eten was voor mij een uitstekende zaak en heb er echt van genoten , de bediening was zeer vlot en er was een gezellige sfeer. Enkel twee negatieve punten was dat er al zelfgemaakte mayonaise op tafel stond die al door de warmte was verkleurd en er spinnenwebben waren onderaan sommige stoelen . We gaan zeker nog terug voor de goeie keuken en snelle bediening en gezelligheid . F.Michiels

Ernst
Beoordeeld op: onbekend

Wat een drama

OK, wij zijn Nederlanders en per ongeluk in dit restaurant terechtgekomen. Gewoon een Biefstuk en Patat besteld bij een onvriendelijke mevrouw. Biefstuk was van leer en de Patat was vet en slap. Wat een drama voor de gewoonlijk geweldige Belgische keuken. Dit bedrijf moet geweerd worden en is een slechte reclame voor België waar je meestal lekker kunt eten.

placeholder
Yoni Rooseboom
0 Favorieten
Beoordeeld op  07/10/2015

Ok, ik ben Belg maar als je niet weet wat de Belgische keuken inhoudt, kan je beter je mond houden. De frietjes zijn ontzettend lekker en zelf gemaakt, hoe de Belgische frietjes zouden moeten zijn. En wat de biefstuk betreft... Vraag de volgende keer een saignant gebakken biefstuk.

danny
Beoordeeld op: onbekend

een gewoon,maar gezellig resto, waar je lekker...

een gewoon,maar gezellig resto, waar je lekker kan eten. verwacht niet de super-bediening(de juiste glazen,couverts enzo..) maar een plaats waar de frieten en mayo nog ter plaatse gesneden en gemaakt worden, dus gewoon maar met veel charme!

Tom
Beoordeeld op: onbekend

Hier kom je niet voor de gezelligheid, maar...

Hier kom je niet voor de gezelligheid, maar voor de ongelofelijke prijs - kwaliteitsverhoiding : tussen de 10 à 15 euro voor een lekkere steak of vleesbrochette mét saus naar keuze en zelfgesneden frietjes én mayonaise ! 't Is moeilijk te vinden, maar zeker de moeite waard !

Alle beoordelingen van dit restaurant