Was zoals steeds zoals het hoort, gekend adresj...
Was zoals steeds zoals het hoort, gekend adresje waar we graag terugkeren. Uitgebreide kaart, goed verzorgd, mooie locatie en vriendelijke bediening.
Snelle en vriendelijke service en topkeuken
Lekkere en verzorgde gerechten, ruime porties, aangename bediening, gezellig interieur, niet te duur.
PALING GEBAKKEN IS ZEER GOED.IK ZOU NOG IETWAT MEER GEKORST WILLEN,,, THUISWIJN WIT GOED VRIENDELIJKHEID GOED ALS FERVENT BEZOEKER VAN DE PLUIM VIND IK HET HIER EEN ZEER GOED ALTERNATIEF PROBEER EENS ZELF TARTAAR TE MAKEN HEEL LEKKERE FRIETJES PORTIE IETS TE WEINIG VOOR MIJ MAAR DAT IS PERSOONLIJK OMDAT IK GOED KAN ETEN HET IS DE TWEEDE MAAL DAT IK HIER KOM EN HET ZAL NIET DE LAATSTE KEER ZIJN JULLIE MOETEN WEL MEER ZICHTBAARHEID HEBBEN OP DE PARKINGWIJZER STAAT ZELFS DE NAAM NIET OP TOT,,,
Vriendelijke bediening, mooi restaurant en lekker eten.
vriendelijke bediening, mooi kader
Mooi , gezellig interieur , vlotte vriendelijke ontvangst en bediening, heel lekker gegeten en gedronken! Komen zeker nog terug .
Goed onthaal, goeie bediening en lekkere gebakken paling
Saus te slap , geen garniteur , lang wachten op desert kaart , zelf geen keuze waar je mag zitten .