Beoordelingen van Villa Belvedere

705 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
705 beoordelingen
datum score
Sarah
Beoordeeld op: 08/09/2019
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten maar zeer onprofessionele bediening...

Lekker eten maar zeer onprofessionele bediening.

Günther
Beoordeeld op: 02/09/2019
Günther beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Tof kader en lekker eten....

Tof kader en lekker eten.

Inge
Beoordeeld op: 02/09/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekkere pizza...

Lekkere pizza

Martine
Beoordeeld op: 01/09/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Bediening door 3 onervaren studenten en 1...

Bediening door 3 onervaren studenten en 1 kelner.service zeer ver te zoeken! Geen brood...geen olijven...late was lauw...

Julie
Beoordeeld op: 29/08/2019
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super gezellig en rustig terras. Het eten was...

Super gezellig en rustig terras. Het eten was er snel en super lekker. Het enige minpuntje was dat ik wel even heb moeten wachten op mijn pasta dat bij mijn gerecht normaal werd geserveerd,

william
Beoordeeld op: 26/08/2019
william beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede prijs/kwaliteit vriendelijke bediening...

goede prijs/kwaliteit vriendelijke bediening

Peter
Beoordeeld op: 25/08/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere calzone,goede wijnkeus(solemnis)...

Lekkere calzone,goede wijnkeus(solemnis)

Dirk
Beoordeeld op: 23/08/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Altijd lekker .pluspunt voor kinderen is de...

Altijd lekker .pluspunt voor kinderen is de tuin .

johan
Beoordeeld op: 22/08/2019
johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

We zijn tevreden over onze maaltijd. De spaghe...

We zijn tevreden over onze maaltijd. De spaghetti pescatori was zeer lekker; de witte huiswijn wat minder. Leuk terras om te dineren. Alleen jammer dat er met momenten een 'puttekesgeur' hing. Dit hebben we nog nooit gemerkt in het restaurant zelf; wel al eens eerder buiten op het terras. Misschien een afvoerprobleem (?). Moet toch op te lossen zijn...

Hubert
Beoordeeld op: 22/08/2019
Hubert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke en prettige bediening en zeer...

Vriendelijke en prettige bediening en zeer lekker eten We namen als drank de huiswijn zowel wit als rood, waren prima

datum score