Beoordelingen van Villa Belvedere

746 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
746 beoordelingen
datum score
Geert
Beoordeeld op: 24/11/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vriendelijke bediening en heel lekker gegeten....

Vriendelijke bediening en heel lekker gegeten.

Sabrina
Beoordeeld op: 18/11/2019
Sabrina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Beste, zeer tevreden hoe ze met mijn probleem...

Beste, zeer tevreden hoe ze met mijn probleem coeliakie zijn omgegaan en opgelost daarvoor mijn dank !

André
Beoordeeld op: 17/11/2019
André beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een uitstekende ontvangst en bediening. Lekker...

Een uitstekende ontvangst en bediening. Lekker eten in een sfeervol kader. Enig minpunt: temperatuur nogal naar de frisse kant. Voor dames ligt dit nogal gevoelig. Ook de mannen moesten zich hierbij aansluiten.

vif
Beoordeeld op: 09/11/2019
vif beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening, heerlijke pizza....

Goede bediening, heerlijke pizza.

Nathalie
Beoordeeld op: 03/11/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Duurde even voor we de kaart kregen, kregen...

Duurde even voor we de kaart kregen, kregen nog niet de kans om te kijken of ze vroegen al wat we moesten drinken. Dan wou ik menu met pizza, ging niet volgens de dame die ons bediende. Tot ik haar er op wees dat het er duidelijk stond.

katarzyna
Beoordeeld op: 29/10/2019
katarzyna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

goede sfeer uitstekend servies lekkere dinner...

goede sfeer uitstekend servies lekkere dinner

chantal
Beoordeeld op: 28/10/2019
chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service, kwaliteit en prijzen zijn zeer goed Zo...

Service, kwaliteit en prijzen zijn zeer goed Zoals altijd

Toine
Beoordeeld op: 26/10/2019
Toine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

In het restaurant was het koud. En het eten...

In het restaurant was het koud. En het eten was louw.

Ingrid
Beoordeeld op: 19/10/2019
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig restaurant , vlotte en vriendelijke...

Gezellig restaurant , vlotte en vriendelijke bediening en zeer lekker eten

Kimberley
Beoordeeld op: 13/10/2019
Kimberley beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker, vooral de zeebaars!...

Zeer lekker, vooral de zeebaars!

datum score