Beoordelingen van Villa Belvedere

746 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.0
746 beoordelingen
datum score
William
Beoordeeld op: 22/12/2019
William beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, de service was iets minder...

Het eten was lekker, de service was iets minder, waarschijnlijk door de drukte.

johan
Beoordeeld op: 16/12/2019
johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We zaten in een kleine bij-zaal aan het venster...

We zaten in een kleine bij-zaal aan het venster: het was er killig. De pizzas waren niet doorbakken en "zompîg" De kelner bracht mijn eten zonder de nodige "tools' en vergat mij dan.

Ronny
Beoordeeld op: 15/12/2019
Ronny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het was ijskoud in dit etablissement. Bij doorg...

Het was ijskoud in dit etablissement. Bij doorgeven van onze keuze bleek de helft van de kinderkaart niet voorradig. Wij kregen als antwoord van de ober dat dit enkel op maandag werd gemaakt en voorbereid en op is op. Dus dit wil zeggen dat dit nog wel mogelijk was dat mijn dochter dan eten van 6 dagen oud zou eten. Niet echt restaurant waardig vind ik. Pizza besteld met zeevruchten, overheersende ingrediënten waren ajuin (te veel), tonijn uit blik en surimi sticks. Niet echt waardig als je weet dat deze pizza 22€ koste. Een restaurant met de naam Villa Belvedère schept een grotere verwachting. En die heeft ze zeker niet ingevuld. Ons zien ze daar nooit meer terug.

Annemie
Beoordeeld op: 14/12/2019
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke ontvangst en bediening en...

Heel vriendelijke ontvangst en bediening en correcte gerechten!

Ann
Beoordeeld op: 12/12/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Door treinvertraging te laat toegekomen (bijna...

Door treinvertraging te laat toegekomen (bijna 21u) en toch nog zeer vriendelijk bediend en lekkere spaghetti en pizza gegeten. Pluim voor het hele team!

Nayantara
Beoordeeld op: 09/12/2019
Nayantara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mooi restaurant, lekker eten, goede en vriendel...

Mooi restaurant, lekker eten, goede en vriendelijke bediening

Paul
Beoordeeld op: 07/12/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Voldeed aan onze verwachting....

Voldeed aan onze verwachting.

Kim
Beoordeeld op: 06/12/2019
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Ze keken ons buiten...

Ze keken ons buiten

Tom
Beoordeeld op: 01/12/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heel prijzig voor wat het is......

Heel prijzig voor wat het is...

Luc
Beoordeeld op: 25/11/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

- heel lekker pizza’s - snelle bediening maar...

- heel lekker pizza’s - snelle bediening maar niet echt vriendelijke , (de ober wel !) - pasta was veel te zout

datum score