Beoordelingen van Chef Sam

401 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Reserveer je tafel
8.0
401 beoordelingen
datum score
Michaêl
Beoordeeld op: 28/12/2019
Michaêl beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten is lekker, maar klant vriendelijkheid...

Eten is lekker, maar klant vriendelijkheid kan beter.

Anje
Beoordeeld op: 25/12/2019
Anje beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening. Sfeervol. Enkel...

Zeer vriendelijke bediening. Sfeervol. Enkel was het beter als men kon kiezen wat nen wilde eten en niet enkel maar een menu is. Niet iedereen lust alles wat er op het menu staat. Ook meer denken aan gewoon eten zoals pasta en frietjes en krokketjes dat valt zeker in de smaak en dat lust iedereen. Ook wel leuk dat je bediend werd maar het zou nog beter zzijn als men zelf het eten kon nemen en kiezen ook meer variaties voor vegetarisch eeters.zorg ook voor dat je eten hebt voor mensen met allegien. Maar jullie hebben jullie best zeker gedaan

Jean-Marc
Beoordeeld op: 22/12/2019
Jean-Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Lekker veel eten en drinken. Weliswaar was...

Lekker veel eten en drinken. Weliswaar was de bediening niet zo schitterend. Ik heb de indruk dat de software niet altijd correct werkt. Tevens is het zo dat als men frieten bestelt de mayonaise veel te weinig is. Dat is dan wel een spijtige zaak. Ook als men vraagt om af te rekenen duurt het veel te lang eer er iemand langskomt. We hebben ruim 15 minuten moeten wachten, tevens een spijtige zaak.

Cornilly
Beoordeeld op: 21/12/2019
Cornilly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een leuke concept , vriendelijk ontvangen,...

Een leuke concept , vriendelijk ontvangen, lekker eten, het was super en voor herhaling vatbaar

Danny
Beoordeeld op: 16/12/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals altijd zeer lekker en je bestel wat je...

Zoals altijd zeer lekker en je bestel wat je graag eet en zoveel je wilt en ook een zeer vriendelijk bediening

Yvan
Beoordeeld op: 08/12/2019
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke en snelle service...

vriendelijke en snelle service

Jan
Beoordeeld op: 02/12/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker prijs kwaliteit en gezelig...

Lekker prijs kwaliteit en gezelig

Danny
Beoordeeld op: 30/11/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Was heel lekker zoals gewoonlijk,en vriendelijk...

Was heel lekker zoals gewoonlijk,en vriendelijk bediening

Johan
Beoordeeld op: 23/11/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het was zo lekker dat we teveel gegeten hebben....

Het was zo lekker dat we teveel gegeten hebben. Grapje was heel lekker zeker een herhaling waard. Doe zo verder, was trouwens onze tweede keer dat we reserveerden

Johan
Beoordeeld op: 17/11/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en goede bediening...

Lekker en goede bediening

datum score