Beoordelingen van Sans Cravate

167 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
167 beoordelingen
datum score
Klaas
Beoordeeld op: 11/09/2019
Klaas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

vriendelijke en goeie bediening. Het eten was...

vriendelijke en goeie bediening. Het eten was superlekker. Uitmuntende wijn. En er was een extra voorzien voor mijn jarige vriendin, mooi gebaar!

placeholder
Jans
Beoordeeld op: 27/07/2019
Jans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Dit restaurant is naar mijn bescheiden mening...

Dit restaurant is naar mijn bescheiden mening geen ster waard, prijs kwaliteit is helemaal niet in verhouding, ik heb nooit een echt whaauw gevoel gehad, OK het eten is lekker maar er waren geen uitschieters qua smaak sensatie, ook de open wijnen waren wat mij betreft maar matig. Het lijkt eerder op een brasserie dan een sterrenrestaurant. Een luide grote groep, twee tafels, maakte dat wij, koppel, geen normale conversatie konden voeren, de vraag om onze zitplaatsen te wijzigen, aan onze eigen tafel, werd afgedaan als onmogelijk wegens te moeilijk voor de bediening ??? Tafelplanning, je weet toch wie er komt denk ik dan. Amuses die apart betaald moeten worden, een wijnboek om u tegen te zeggen, ik bedoel dertig bladzijden lectuur, hoe nog te kiezen uit zo'n overaanbod, en wat is dan de kwaliteit, ik heb de wijnkelder niet gezien maar die moet minstens even groot zijn als het restaurant zelf.

Arno
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Arno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Steronwaardig...

Steronwaardig

Bram
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Bram beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker gegeten Goede bediening Leuk kader...

Lekker gegeten Goede bediening Leuk kader

Willem
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 14/06/2019
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Vlotte bediening Uitstekend prijs-kwaliteit...

Vlotte bediening Uitstekend prijs-kwaliteit

Rina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Rina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goed onthaal.Mooi interieur!Rustig en vlotte...

Goed onthaal.Mooi interieur!Rustig en vlotte bediening en vooral lekker! Een aanrader!

Jean-alexis
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Jean-alexis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Avec une étoile Michelin , et une heure trente...

Avec une étoile Michelin , et une heure trente de route , nous nous sommes lancés grace au restodays. L’accueil est souriant , le service également. Rien à reprocher. Par ailleurs , les plats sont quelconques , servis en vraiment petite quantité (nous avons l’habitude des restos gastro étoilés) , pas d’amuses bouches ni mignardises de fin ... pour un prix restant pas donné. Le vin est servi chichement , jamais rerempli. La note de 184 euros pour deux reste élevée. Nous sommes ressortis déçus et mon ami avait encore faim... décevant.

Guy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Proficiat aan de chef en het keukenpersoneel...

Proficiat aan de chef en het keukenpersoneel om ons een uiterst lekkere menu klaar te maken; het was subliem en heeft ons super gesmaakt; de aangepaste wijnen waren wat ze moesten zijn, en maakten dat alles klopte qua smaken. Het personeel was bovendien uitermate vriendelijk en professioneel! Een dikke proficiat is hier zeker op zijn plaats! BEDANKT AAN HET GANSE TEAM !! Voor ons een super aangename ervaring! Marloes & Guy.

Stoffel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 13/06/2019
Stoffel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijne bediening vriendelijk en super lekker...

Fijne bediening vriendelijk en super lekker eten

Gerard
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Edition étoilée
Beoordeeld op: 12/06/2019
Gerard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

verwachtingen ingelost maar toch verwonderd...

verwachtingen ingelost maar toch verwonderd dat apero-hapjes betalend zijn, niettegenstaande de prijs van de apero's

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in