Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Open 7/7 van 16u30 tot 23u
Contact
Toon telefoonnummer Email Website
Over dit restaurant
Hotel de' ’Medici **** introduceert:

Voor een aperitief of een snack kunnen wij onze lounge bar ‘Damme’ aanbevelen die uitkijkt op de prachtige Japanse binnentuin. Dagelijks geopend van 16:30 – 23:00u.
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.6 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Johan
Beoordeeld op: onbekend

We hebben vooraf gereserveerd vanuit de Toerist...

We hebben vooraf gereserveerd vanuit de Toeristische dienst van Brugge, maar aan de Potterierei aangekomen kregen we onze twijfels door de vuile vensters en ramen. We wilden er tenslotte rauwe, verse vis gaan eten. Mijn vrouw en ik zijn niet bepaald super-kritische of smetvrees-types maar binnen werd de twijfelachtige netheid en hygiëne bevestigd door een plakkende vloer, een smerig bijzettafeltje waarop de kruiden en olie stonden, en een luidspreker vol opgedroogde vetdruppels. Uiteindelijk toch nog gebleven, maar wel de rauwe vis geschrapt uit onze menukeuze. Een afrader is hun niet-alcoholische cocktail van het huis zijnde een sojamelk met limonade, die los van iemands persoonlijke smaak zeker zijn geld niet waard is. Om te eindigen met de meer positieve aspecten. Het eten was lekker, de service vriendelijk en beleefd, en de sfeer, even de netheid terzijde, was OK.

Michael
Beoordeeld op: onbekend

Minder spektakel dan ik al heb gezien in andere...

Minder spektakel dan ik al heb gezien in andere tepan-yaki restaurants, maar wel de smakelijkste. Aanrader voor wie niet knoeit met stokjes.

Steven
Beoordeeld op: onbekend

Zeer lekker voor wie niet schuwt van rauwe...

Zeer lekker voor wie niet schuwt van rauwe vis, spektakel tijdens eten wel aan te raden met meerdere personen.Eens iets anders.

Sophie
Beoordeeld op: onbekend

met valentijn voor de eerste keer in resaturant...

met valentijn voor de eerste keer in resaturant Koto geweest. Hebben al verschillende japanese restaurants aangedaan maar dit was wel 1 van de betere. Wel niet echt een aanrader voor valentijn, wel heel leuk met een groep vrienden.

Eric
Beoordeeld op: onbekend

Brugge est une ville magnifique et agréable...

Brugge est une ville magnifique et agréable une nuit à l'hotel Médici golden tulip ****, combinée avec un repas au restaurant Koto (dans l'hotel !!) vous laissera un merveilleux souvenir, la cuisine japonnaise est un vrai régal de saveurs et de spectacles, pour les récalcitrants aux poissons crus il y a une multitudes de plats chauds préparés devant vous, il faut essayer.

Alle beoordelingen van dit restaurant