Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
6.3 Gebaseerd op 5 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
5 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Mark
Beoordeeld op: onbekend

een goed restaurant maar voor wauw te zeggen...

een goed restaurant maar voor wauw te zeggen neen hoor. Er was ook een rare hoor als de menu kaarten op tafel kwamen ik vroeg spar rib met look maar geen look aanwezig ze waren het vergeten ??????

Luc
Beoordeeld op: onbekend

Goed restaurant aan het 't Zand

Toevallig dit restaurant aan het 't Zand uitgekozen en lunchmenu genomen voor 14.5 Euro. We hadden een lekkere soep met krokante broodjes, daarna tongrolletjes met kroketjes en een lekkere wijnsaus (mooi gepresenteerd) en als afsluiter een ijsbekertje brazilienne. Voor ons was dit toch echt een heel aangename verrassing. Bediening was zeker ok en de andere mensen die het restaurant binnenkwamen werden beleefd/vriendelijk ontvangen. Dus onze ervaring was alleen maar positief, we gaan zeker nog eens terug als we in Brugge zijn.

Johan
Beoordeeld op: onbekend

Onrespectvolle bekwaamheid

Bij deze zou ik iedereen afraden om dit restaurant te benaderen vanwege hun onprofessionele handelingen naar ons toe als Belgische klanten. De deur blijft er altijd openstaan bij het binnenkomen van nieuwe klanten. Als er maar een paar klanten binnen zijn in het restaurant dan geef je geen plaatsen aan de deur die bijna nooit toe werd gedaan bij het binnenkomen van nieuwe klanten. Wortels en groenten uit een blikje die niet vers waren met een ver te zoeken dressing. Onbeleefd gedrag stijgt boven alles als klant en is ontoelaatbaar. Als klant betaal je voor service en perfecte kwaliteit voor wat je krijgt op je bord. 40 % van de mosselen was leeg, de smaak van de zogezegd Brugs bier, niets van geproefd als ervaren bierdrinker en biergerechten(De heeren van Liedekercke). Boerse antwoorden ten opzichte van men buitenlandse klanten die ik meenam naar Brugge laat ik zeker niet toe ten opzichte van zo een laagvallend restaurantje. Als belgisch bedrijf zou je dankbaar moeten zijn dat je klanten ontvangt en op gouden handen dragen om te overleven maar dit doen ze niet en zeker niet een aanrader aan iedereen. De toiletten zijn zoals de service en erger waarbij men vader onmiddellijke buikproblemen had bij het eten van de mosselen. Laat staan de prijs die onaanvaardbaar is voor het eten die je ervoor krijgt. Elke portie mosselen is maximum 11 euro waard maar zeker niet meer. Voedselinspectie mag er zeker binnenvallen Kortom superslechte ervaring die ik niemand toewens en zeker niet met klanten op stap gaat. Een echte afknapper.

Eric
Beoordeeld op: onbekend

Kok Jan Catteeuw verdient een mooi compliment....

Kok Jan Catteeuw verdient een mooi compliment. Hij is verplicht een nogal traditioneel toeristisch aanbod te presenteren maar gelukkig kan hij zijn creativiteit uitleven in het verrassingsmenu dat mij bijna nooit heeft ontgoocheld. Klasse !!!

Alain
Beoordeeld op: onbekend

Eerlijke en verzorgde keuken in een van de...

Eerlijke en verzorgde keuken in een van de uitgangsbuurten van Brugge. Hier wordt je als klant aanzien en niet als toerist wat in andere gelegenheden wel het geval is. Schappelijke prijzen en verzorgde schotels. Voor wie liefhebber is van een stevig stukje vlees dan raadt ik hier de cote à l'os aan, een smaak om niet te vergeten. Hier kom ik als Bruggeling graag terug.

Alle beoordelingen van dit restaurant