Beoordelingen van De Zevende Hemel

375 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
375 beoordelingen
datum score
Matthijs
Beoordeeld op: 01/12/2022
Matthijs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker gegeten in een gezellige sfeer...

Super lekker gegeten in een gezellige sfeer en met topbediening!

H
Beoordeeld op: 25/11/2022
H beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten, ontspannen sfeer en vooral een zeer...

Goed eten, ontspannen sfeer en vooral een zeer vriendelijke bediening

Dominiek
Beoordeeld op: 16/11/2022
Dominiek beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig restaurantje, goede bediening, lekker...

Gezellig restaurantje, goede bediening, lekker eten

Jan
Beoordeeld op: 16/11/2022

Vlotte bediening, gezellige sfeer, heel vriende...

Vlotte bediening, gezellige sfeer, heel vriendelijke uitbaters

Dries
Beoordeeld op: 15/11/2022
Dries beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

mooie,leuke avond en zeer lekker...

mooie,leuke avond en zeer lekker

Jessy
Beoordeeld op: 12/11/2022
Jessy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede bediening, vriendelijk personeel en super...

Goede bediening, vriendelijk personeel en super lekker eten. Ik ben al 2 maal komen eten en er zullen zeker nog keren volgen.

Orinda
Beoordeeld op: 11/11/2022
Orinda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte, vriendelijke bediening. Super dat we...

Vlotte, vriendelijke bediening. Super dat we naast de chips nog 2 hapjes van het huis kregen. De bestelde gerechtjes waren lekker.

Tom R.
Beoordeeld op: 11/11/2022
Tom R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een mooi kader. Bouillabaisse...

Lekker eten in een mooi kader. Bouillabaisse top! Mooie porties.

Marc
Beoordeeld op: 04/11/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Service sympathique dans un beau cadre , pu...

Service sympathique dans un beau cadre , pu manger en terrasse sur la jolie Wallplein. Très bien mangé. De plus bons souvenirs, cela faisait 20 ans que nous n'étions pas venu à Brugge e tnous avions déjà mangé au Zevende Hemel. Bref nous étions au Septième Ciel Marc Givair

Jessica
Beoordeeld op: 30/10/2022
Jessica beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Geweldig restaurant, heerlijk eten, ontzettend...

Geweldig restaurant, heerlijk eten, ontzettend vriendelijke medewerkers, eerlijke prijzen, fijn terras. Kortom: een dikke 10!

datum score