Beoordelingen van De Zevende Hemel

88 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
88 beoordelingen
datum score
MarleenCoene
Marleenbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 05/06/2017

Alles was goed , vlotte bediening , prijs kwali...

Alles was goed , vlotte bediening , prijs kwaliteit zeker goed en rustig , dit omdat het niet te groot is. Online reserveren en de kaart via internet kunnen inkijken is ook gemakkelijk vooral voor mensen die nogal kieskeurig zijn . Zeker een aanrader en zelf nog wel eens terug gaan . Een gezin uit Tielt

AnnemiekeClaerhout
Annemiekebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 05/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de Vivabox

De beloofde menue vd vivabox was er niet. Ook...

De beloofde menue vd vivabox was er niet. Ook de decz koffie wad uit

Raymond B.Beynaerts
Raymond B.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 28/05/2017

Beau et typique...

Beau et typique

GerdKreusen
Gerdbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 26/05/2017

Wir haben sehr gut gegessen. Wir saßen draußen...

Wir haben sehr gut gegessen. Wir saßen draußen auf der Terrasse. Das Preis-Leistungsverhältnis ist überragend. Gerne wieder!

Nico D.
Beoordeeld op 18/05/2017

Wegens 'problemen' in dekeuken is afspraak...

Wegens 'problemen' in dekeuken is afspraak door restaurant zelf geannuleerd

LucVanalme
Lucbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 12/05/2017

Lekker eten en goede bediening voor een correc...

Lekker eten en goede bediening voor een correcte prijs.

WilfriedDeceuninck
Wilfriedbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 08/05/2017

In uw boek Vivabox Typisch Belgisch DE Zevende...

In uw boek Vivabox Typisch Belgisch DE Zevende Hemel, Wat krijg je aangeboden ? Krokant slaatje met groene appel,sneetjes gerookte eendenborst en citrusvinigrette Tongschar ......... Dat krokant slaatje hebben we niet gekregen,de dame die ons bediende zei dat het voorgerechtje niet meer word gegeven. tot onze spijt vinden we het niet correct . De tongschar was lekker.

FrankVan der Bauwhede
Frankbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 06/05/2017

De slibtongetjes waren te ver gebakken 1/3...

De slibtongetjes waren te ver gebakken 1/3 was hard en de filet mignon was volledig uitgedroogd Spijtig want het voorgerecht en dessert was super lekker

WilliamOngenae
Williambeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 01/05/2017

Het eten was heel lekker In een mooi sfeervol...

Het eten was heel lekker In een mooi sfeervol kader Komen zeker nog eens terug

FilipGiraldo
Filipbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 29/04/2017

Sfeervol kader, aangename bediening en voortref...

Sfeervol kader, aangename bediening en voortreffelijke keuken voor een correcte prijs. Een aanbeveling waard!

datum score