Beoordelingen van De Zevende Hemel

171 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
171 beoordelingen
datum score
Martine R.
Beoordeeld op: 09/03/2019
Martine R. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een hartelijk onthaal. Een heerlijk aperitief....

Een hartelijk onthaal. Een heerlijk aperitief. Lekker eten in een aangenaam kader. Voor herhaling vatbaar.

Alain V.
Beoordeeld op: 01/03/2019
Alain V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker - vers - voldoende Vriendelijk - netjes...

Lekker - vers - voldoende Vriendelijk - netjes Aanrader

Brigitte
Beoordeeld op: 24/02/2019
Brigitte beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijk personeel, gezellig...

Lekker eten, vriendelijk personeel, gezellig zitten. We komen er zeker terug. Geweldig in de zomer.

paul v.
Beoordeeld op: 17/02/2019
paul v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

goede bediening en eten perfect...

goede bediening en eten perfect

maureen
Beoordeeld op: 16/02/2019
maureen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Ik was in het bezit van een bon, aangekocht...

Ik was in het bezit van een bon, aangekocht voor een waarde van 50 eur. uiteindelijk bleek die alleen geldig voor 2 hoofdmaaltijden van 18 eur (op de kaart). Wat een bedrog! Van een heel vriendelijke dame in sommige kommentaren is niet echt sprake! Een flop voor mij, hier ga ik nooit meer heen

serge
Beoordeeld op: 15/02/2019
serge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eren,heel vriendelijk...

Lekker eren,heel vriendelijk

Xavier B.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Xavier B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre romantique plats délicieux produits de...

Cadre romantique plats délicieux produits de qualité rapport qualité prix raisonnable à refaire avec plaisir

Dirk P.
Beoordeeld op: 15/02/2019
Dirk P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was superlekker,en de bediening zeer...

Het eten was superlekker,en de bediening zeer vlot.

katrien D.
Beoordeeld op: 22/01/2019
katrien D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig, vlotte bediening lekker en verse...

gezellig, vlotte bediening lekker en verse gerechten

Romina
Beoordeeld op: 30/12/2018
Romina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De maaltijd was heel lekker, de bediening was...

De maaltijd was heel lekker, de bediening was heel vriendelijk en hartelijk (ook ten aanzien van onze dochter van 2,5 jaar). We komen zeker nog eens terug!

datum score