Beoordelingen van De Zevende Hemel

155 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
155 beoordelingen
datum score
Sophie G.
Beoordeeld op: 20/05/2018
Sophie G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Plus de sauce que de produits. Cuisine mediocr...

Plus de sauce que de produits. Cuisine mediocre

Geert
Beoordeeld op: 14/05/2018
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vlotte ontvangst door de gastvrouw en...

Zeer vlotte ontvangst door de gastvrouw en haar personeel. Zeer verzorgde borden en feine smaken. gezellig kader! Verzorgde en zeer propere ruimte en toiletten. zeker voor herhaling vatbaar. Tot nog eens!

Peter V.
Beoordeeld op: 14/05/2018
Peter V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename ontvangst en bediening , alle gerecht...

Aangename ontvangst en bediening , alle gerechten prima van smaak

vincent a.
Beoordeeld op: 07/05/2018
vincent a. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Beau contexte cosy, cuisine parfaite et délicie...

Beau contexte cosy, cuisine parfaite et délicieuse

Wim
Beoordeeld op: 30/04/2018
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goede plaats/tafel gekregen. Eten was lekker....

Goede plaats/tafel gekregen. Eten was lekker. Bediening goed en vriendelijk.

wendy b.
Beoordeeld op: 21/04/2018
wendy b. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst en bediening! Super...

Vriendelijke ontvangst en bediening! Super lekker gegeten!

Jean-Paul
Beoordeeld op: 19/04/2018
Jean-Paul beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding , aangenaam...

Goede prijs/kwaliteit verhouding , aangenaam kader, en opvallend vriendelijke bediening (eigenaars) voor een heel toeristische locatie !

SZYMANIAK J.
Beoordeeld op: 16/04/2018
SZYMANIAK J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous avons attendu plus d'une heure 15 minutes...

Nous avons attendu plus d'une heure 15 minutes entre l'entrée et le plat principal.

Nico
Beoordeeld op: 14/04/2018
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig, super lekker eten en heel vriend...

Zeer gezellig, super lekker eten en heel vriendelijke gastvrouw! Wij zijn fan en komen zeker terug!

patrick d.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Vivabox
Beoordeeld op: 07/04/2018
patrick d. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Komen eten met wonderbox. Rustig, lekker, goede...

Komen eten met wonderbox. Rustig, lekker, goede bediening, voldoende eten. Drank, eten redelijk duur.

datum score