Beoordelingen van Le Chef Et Moi

98 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
98 beoordelingen
datum score
Benny
Beoordeeld op: 04/10/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede bediening, uitstekend eten en rustige...

Goede bediening, uitstekend eten en rustige sfeer , prijs kwaliteit verhouding is in orde , top

cedric
Beoordeeld op: 20/09/2020
cedric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Très bien...

Très bien

Anne
Beoordeeld op: 30/08/2020
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Le repas était délicieux, rempli de saveurs...

Le repas était délicieux, rempli de saveurs et le service était impeccable. Un très bon restaurant à découvrir !

Lieve
Beoordeeld op: 27/08/2020
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke ontvangst. Wij waren met drie,...

vriendelijke ontvangst. Wij waren met drie, alledrie ander gerecht en allemaal tevreden. Heel lekker.

Hilde
Beoordeeld op: 25/07/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Superlekker, supervriendelijk, superveilig....

Superlekker, supervriendelijk, superveilig. Was een heel gezellige avond in een gezellig interieur.

Luc
Beoordeeld op: 22/07/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Le lieu, le confort, l’amabilité, la qualité...

Le lieu, le confort, l’amabilité, la qualité des plats et du vin.

Ronald
Beoordeeld op: 01/07/2020
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriedelijke bediening (met mondmasker...

Vriedelijke bediening (met mondmasker

Ines
Beoordeeld op: 28/06/2020
Ines beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker gegeten, hartelijke ontvangst,...

Super lekker gegeten, hartelijke ontvangst, mooi en gezellig pand. Heel fijne avond gehad!

Luc
Beoordeeld op: 18/06/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

mooi evenwicht tussen huiselijke gezelligheid...

mooi evenwicht tussen huiselijke gezelligheid en discreet tafelen, met goeie suggesties en kwaliteit/prijs

Agnès
Beoordeeld op: 19/02/2020
Agnès beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous avons été très bien accueillis. Le cadre...

Nous avons été très bien accueillis. Le cadre est magnifique et les mets excellents. Nous recommandons vivement ce restaurant.

datum score