Beoordelingen van Le Chef Et Moi

80 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
80 beoordelingen
datum score
Erwin
Beoordeeld op: 15/02/2018
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Rustig en aangenaam...

Goede prijs kwaliteit. Rustig en aangenaam kader.

Daniel
Beoordeeld op: 04/02/2018
Daniel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon rapport qualité prix personnel très...

Très bon rapport qualité prix personnel très aimable excellente soirée à refaire

Linda
Beoordeeld op: 02/02/2018
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

lekker eten, goede service, aangenaam interieur...

lekker eten, goede service, aangenaam interieur

michel H.
Beoordeeld op: 05/01/2018
michel H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

très bon rapport qualité prix; à l'occasion...

très bon rapport qualité prix; à l'occasion de Noël nous avons pris le menu, qui était super! Nous recommandons vivement.

Marc
Beoordeeld op: 29/12/2017
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het feit dat we door omstandigheden, buiten...

Het feit dat we door omstandigheden, buiten onze wil, te laat waren, was geen probleem. We hebben wel verwittigd van later dan voorzien te arriveren. Het gevoel gehad van niet zo maar de zoveelste eter maar oprechte belangstelling tijdens het opdienen. Een leuk tafeltje gekregen. Een aanrader en we komen zeker terug!

Bruno
Beoordeeld op: 29/12/2017
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

C'était notre deuxième visite au "Chef et Moi"...

C'était notre deuxième visite au "Chef et Moi" et nous sommes très contents d'y être revenus. Tout y est : l'accueil, le cadre, l'ambiance, l'excellente qualité des plats, le choix - à la carte ou en menu - et le très bon rapport qualité/prix (nous optons à chaque fois pour le menu du marché - tout simplement dé-li-cieux). Nous y retournerons, c'est sûr !

John H.
Beoordeeld op: 27/12/2017
John H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfect Christmas evening in Bruges ! The...

Perfect Christmas evening in Bruges ! The food is absolutely first class, certainly some of the best scallops we have ever tasted !

Talbot
Beoordeeld op: 21/12/2017
Talbot beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

uitstekend eten in een zeer stijlvol restaurant...

uitstekend eten in een zeer stijlvol restaurant

Elma M.
Beoordeeld op: 18/12/2017
Elma M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Een gezellig restaurant met voldoende ruimte...

Een gezellig restaurant met voldoende ruimte met beperkte maar uitstekende kaart. Producten van prima kwaliteit en goed bereid! Heerlijk eten voor een goede prijs-kwaliteit verhouding

Antonio
Beoordeeld op: 14/12/2017
Antonio beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede gerechten met verse produkten. Aangename...

Goede gerechten met verse produkten. Aangename onthaal door een heel aardige vrouw. Uitstekende service.

datum score