Beoordelingen van Le Chef Et Moi

89 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
89 beoordelingen
datum score
Agnès
Beoordeeld op: 19/02/2020
Agnès beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous avons été très bien accueillis. Le cadre...

Nous avons été très bien accueillis. Le cadre est magnifique et les mets excellents. Nous recommandons vivement ce restaurant.

Tijs
Beoordeeld op: 16/02/2020
Tijs beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, hele vriendelijke service...

Lekker eten, hele vriendelijke service

Mark
Beoordeeld op: 15/02/2020
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten heeft ons niet mogen bekoren . Weinig...

Het eten heeft ons niet mogen bekoren . Weinig smaak enkel het hoofdgerecht was lekker .

Remelius
Beoordeeld op: 28/12/2019
Remelius beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Accueil très chaleureux, et une explosion de...

Accueil très chaleureux, et une explosion de saveurs dans les plats. Je recommande vivement.

alain
Beoordeeld op: 19/12/2019
alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellente prestation, aimabilité, discretion...

Excellente prestation, aimabilité, discretion

maertens
Beoordeeld op: 14/12/2019
maertens beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

aangenaam zitten, lekker eten, goede wijn en...

aangenaam zitten, lekker eten, goede wijn en uitstekende service!

Hélène
Beoordeeld op: 10/10/2019
Hélène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De lunch en de bediening was perfect. Alleen...

De lunch en de bediening was perfect. Alleen was het spijtig dat we maar met 2 tafels in de zaal waren.

Alex
Beoordeeld op: 06/10/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Very good restaurant with an impressive service...

Very good restaurant with an impressive service. My girlfriend and I had a delicious meal and a great evening.

Pierre
Beoordeeld op: 29/07/2019
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Accueil agréable et personnel, ambiance d'une...

Accueil agréable et personnel, ambiance d'une demeure de patriciens dans la salle du restaurant, mets goûteux, prix raisonnable.

Vverschueren F.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Vverschueren F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede ontvangst en zeer goede keuken...

goede ontvangst en zeer goede keuken

datum score