Beoordelingsscore
8.1 Gebaseerd op 12 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
12 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Benoiste S.
Beoordeeld op: onbekend

Adorable pour le service Délicieuse cuisine...

Adorable pour le service Délicieuse cuisine et qualité dans les produits . Supert moment culinaire

Rebecca
Beoordeeld op: onbekend
Rebecca beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke lunch!

De wrap met gehakt was heerlijk! Mooi bord, verse producten, goede portie en vriendelijke bediening!

placeholder
Eliane
Beoordeeld op: onbekend

Na ons zoveelste bezoek aan de Salade Folle...

Na ons zoveelste bezoek aan de Salade Folle zijn en blijven de grootste troeven nog steeds een vriendelijke bediening en vooral lekkere gerechten zonder veel toeters en bellen voor een zeer eerlijke prijs. Ook de karafwijnen mogen er zijn en staan kwalitatief hoger dan heel wat "vins du patron". Vandaag een klein minpuntje toch... wat weinig groentjes in de vegetarische spaghetti, maar goed, op deze eerste dag van de solden loopt Brugge overvol, waren dus ook alle tafeltjes volzet en was het vrij hectisch. We komen zeker terug !

Robin
Beoordeeld op: onbekend

Waren op zoek in Brugge naar een restaurant/"ie...

Waren op zoek in Brugge naar een restaurant/"iets anders than the usual" waar men niet telkens "frieten bij" serveert (Vlaamse stoverij, mosselen, tomaat garnaal e.d) ... via ons hotel kwamen we uit bij Salade Folle: ondanks het feit dat wij helemaal geen vegetariërs zijn, hebben wij hier totdusver de beste salades gegeten - en we hebben er al heel wat gegeten elders ... Simpel ... personeel is supervriendelijk en ontgaat niets, kindvriendelijk, vooruitziend. Krokante salades, op en top verse producten voor een heel schappelijke prijs. Grote porties, snelle bediening, verbaasde ogen van hoe moet ik dit opkrijgen e.d. Aanrader voor de niet-vegetaristen die wel eens een slaatje lusten. Alle salades zijn trouwens op kindermaat te verkrijgen .... Karen & Robin

placeholder
Eliane
Beoordeeld op: onbekend

Een leuk adresje dat ik al meermaals bezocht...

Een leuk adresje dat ik al meermaals bezocht ! Snelle service, leuke prestentatie, lekkere gerechten...in een ongedwongen en gezellige atmosfeer...meer moet dat niet zijn !

Sibyl
Beoordeeld op: onbekend

voor salades is dit een plaats bij uitstek,...

voor salades is dit een plaats bij uitstek, maar de pasta schotels waren echt niet om over naar huis te schrijven, half warm, de pasta was overgaar en helemaal niet lekker

bob
Beoordeeld op: onbekend

goede prijs/kwaliteit verhouding, luchtige...

goede prijs/kwaliteit verhouding, luchtige verse gerechten in een eenvoudige omgeving. Een goed adres in een stad waar heel wat toeristen-valkuilen zijn

olaf
Beoordeeld op: onbekend

We hebben ons zaterdag nog een laten verblijden...

We hebben ons zaterdag nog een laten verblijden met het ontdekkingsmenu. De hapjes ter ouverture waren al zeer veelbelovend met dank aan de makreelmousse. Verder waren het de truffelaardappel, de bintjessoep en vooral kwartel die met de prijzen gingen lopen. Zoals steeds mooi aangepaste wijnen zonder klassiekers te kiezen. Wij komen terug.

amaury
Beoordeeld op: onbekend

Ambiance très sympa, lunch a 2 pour 30 euros,...

Ambiance très sympa, lunch a 2 pour 30 euros, Kir offert sur présentation du guide du Routard. (pas végétarien, mais cuisine française).

thierry
Beoordeeld op: onbekend

Assiette bien garnie, produits de qualité,...

Assiette bien garnie, produits de qualité, composition originale... et "must go one", le sourire et la serviabilité malgré la barrière linguistique. Une bonne adresse à Bruges, loin du tumulte de la grand-place, pour qui sait flâner hors des sentiers battus!

Alle beoordelingen van dit restaurant