We zijn heel professioneel onthaald en kregen...
We zijn heel professioneel onthaald en kregen een onberispelijke service. Tof om een gepassioneerde leerkracht zo bezig te zien met de leerlingen!
Goede ontvangst, mooie bediening (met de nodige werkpunten wat normaal is), zeer lekker eten. Dank je wel
Zeer fijne nieuwe beleving. Hip en trendy! Heel lekker!
eten was lekker de bediening was vloten vriendelijk voor herhaling vatbaar
Als ik minpunten zou willen zoeken .....;dan moet ik zeer lang zoeken...........dit was dus zonder meer positief.
De ontvangst was ok Bediening nog een beetje werk aan wel vriendelijk Eten was lekker We komen zeker nog terug Groeten
Vriendelijk onthaal. Lekkere menu. Vanaf de hapjes tot de dessert alles mooi en smaakvol gepresenteerd. Vlotte bediening door de leerlingen onder super deskundige begeleiding. Aangenaam interieur.
super lekker , prijs/kwaliteit.
Wij zijn uiteraard tevreden over ons bezoek aan de Bistro, vooral pet af voor de leraren, na corona, geen makkie om de neuzen in de goede richting te krijgen. volhouden mannen.
Nieuw concept ma zou leuk vinden dat ge tapas kunt bestellen bij aperitief