Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandagavond, Donderdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.3 Gebaseerd op 3 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
3 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
An
Beoordeeld op: 05/09/2017
An beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Mooi, net restaurant. Bouillabaisse was eerder...

Wij bezochten het restaurant meerdere keren. We waren altijd ZEER tevreden. Eerder stijve bediening ipv hartelijk, wel correct. Zaterdagavond was minder. Ik met gebroken voet, vroeg om voet op stoel te leggen en tafel te verplaatsen, dit was niet mogelijk!? Wij zagen verschillende mogelijkheden. Mocht niet. Dan maar zelf tafel verschoven. De opmerking: 'je moet dit maar voorzien' vonden we erover. Nog een spijtige zaak: de bouillabaisse, hun specialiteit was vroeger super lekker, neutrale smaak met een lichte saffraan toets. Nu eerder een versie met Marokkaanse kruiden, alleen met stukjes witte vis, geen zeevruchten. Op de stukjes vis lag nog de droge kruidenmengeling. De overige lekkere rouille kon je niet meer proeven in de bouillabaisse omdat die te gekruid was. Bij een vraag erover kregen we de opmerking dat het reeds altijd dit recept was. We zochten thuis foto's op waar we wel een andere versie op te zien was. Bij nader inzien had ik deze soep beter laten staan en een andere lekkere bereiding besteld dat geserveerd werd en dubbel betaald. Spijtige zaak.

Jef
Beoordeeld op: onbekend

Op een vrijdagmiddag zijn we hier toevallig...

Op een vrijdagmiddag zijn we hier toevallig terecht gekomen. Echt een ontdekking: mooie inrichting, vriendelijke en professionele bediening en een erg lekkere en verzorgde keuken. Het restaurant is qua prijs een middenklasser (op het dagmenu van 14€ na, wat echt goedkoop is), maar het is zijn prijs meer dan waard. Visgerechten zijn vers, eerlijk, verzorgd en erg lekker. Het was een echte beleving

Jeroen
Beoordeeld op: onbekend

Mijn echtgenote en ik zijn liefhebber van kreef...

Mijn echtgenote en ik zijn liefhebber van kreeft en zodoende proberen we regelmatig nieuwe restaurants uit, de ene al wat meer geslaagd dan de andere. Blue Lobster echter was een schot in de roos! De gegrilde kreeft met kerstomaatjes is een ABSOLUTE aanrader! Tevens vriendelijke bediening en een mooi kader. We komen hier zeker terug.

Alle beoordelingen van dit restaurant