Beoordelingen van Les Vignes Du Liban

108 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
108 beoordelingen
datum score
Peter
Beoordeeld op: 16/08/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

De libanese keuken van dit gezellig restaurantj...

De libanese keuken van dit gezellig restaurantje in de Brusselse Marollen was voor ons een ontdekking (humous, frisse salade, tomaat, munt, citrus, grillade,... schitterende combinaties), een lekkere Libanese rode wijn erbij + koffie met een zoet gebakje als afsluiter. Ik zag heel wat tevreden gezichten... Goede service ook trouwens Een aanrader!

Martine
Beoordeeld op: 01/08/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

service sympathique et excellent repas...

service sympathique et excellent repas

mariette
Beoordeeld op: 28/07/2019
mariette beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Accueil et plats super...

Accueil et plats super

mariette
Beoordeeld op: 21/07/2019
mariette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

accueil sympa - très très bon - spécialités...

accueil sympa - très très bon - spécialités libanaises dans toutes sa splendeur - produits frais en un mot parfait

Nevil
Beoordeeld op: 07/07/2019
Nevil beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

The meal was delicious and the service was...

The meal was delicious and the service was good.

theo
Beoordeeld op: 06/07/2019
theo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

The food is very good, the restaurant itself...

The food is very good, the restaurant itself looks nice. Unfortunately the lady who served us was not in a good mood.

Antoinette
Beoordeeld op: 14/06/2019

Tout était bien sauf l'obligation de payer...

Tout était bien sauf l'obligation de payer en liquide. Ce qui laisse penser que vous voulez éviter de déclarer une partie de vos revenus... Cordialement, Antoinette Brouyaux

Isabelle
Beoordeeld op: 30/05/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

great food nice atmosphere good service...

great food nice atmosphere good service

Alice
Beoordeeld op: 30/05/2019
Alice beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Super restaurant, le plat et le vin étaient...

Super restaurant, le plat et le vin étaient excellents.

Chris
Beoordeeld op: 27/05/2019

Bon accueil. La qualité des plats...

Bon accueil. La qualité des plats

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in