Beoordelingen van Les Vignes Du Liban

136 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
136 beoordelingen
datum score
Valérie
Beoordeeld op: 16/11/2019
Valérie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Repas délicieuse et personnel accueillant...

Repas délicieuse et personnel accueillant

sophie
Beoordeeld op: 28/10/2019
sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Pour la qualité de la nourriture (mix de plusie...

Pour la qualité de la nourriture (mix de plusieurs petits plats), du service, de l'accueil !

Ruben
Beoordeeld op: 28/10/2019
Ruben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuke bediening, leuke kaart, leuke plaats...

Leuke bediening, leuke kaart, leuke plaats

Paul
Beoordeeld op: 27/10/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, vriendelijke bediening...

lekker eten, vriendelijke bediening

Karlien
Beoordeeld op: 26/10/2019
Karlien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig, lekkere maaltijd alhoewel er...

Zeer gezellig, lekkere maaltijd alhoewel er iets meer variatie mag zijn bij dessert, ook het theeaanbod is wat beperkt

els
Beoordeeld op: 26/10/2019
els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, wil zeker terugkomen om...

Heel lekker gegeten, wil zeker terugkomen om de rest van de kaart te ontdekken. Als de bediening van de jongedame iets vriendelijker zou geweest zijn, was het perfect!

Marina
Beoordeeld op: 21/10/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Very good food and great wine. Attention to...

Very good food and great wine. Attention to my friend's and my allergies was excellent. I will definitely come back!

Bruno
Beoordeeld op: 16/10/2019
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très chaleureux - rapport qualité/prix...

Accueil très chaleureux - rapport qualité/prix exceptionnel - service soigné, rapide et attentionné. A recommander !

Audrey
Beoordeeld op: 27/09/2019
Audrey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Petit restaurant pittoresque, très agréable...

Petit restaurant pittoresque, très agréable avec une chouette atmosphère. Nourriture très bonne, poulet au citron délicieux. On retrouve tous les petits plats qu'on aime quand on veut manger libanais. Adresse qui m'a été conseillée et que je conseillerai à mon tour.

Giuseppe
Beoordeeld op: 23/09/2019
Giuseppe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bon accueil, aimable, sans chichis. Bonne nourr...

Bon accueil, aimable, sans chichis. Bonne nourriture. Délai d’attente pour les plats raisonnable.

datum score