Beoordelingen van Le Mucha

861 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
861 beoordelingen
datum score
Edward
Beoordeeld op: 24/10/2022
Edward beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie

Friendly, efficient service; fine wine; lovely...

Friendly, efficient service; fine wine; lovely setting; and superb pheasant dish.

chantal
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 23/10/2022
chantal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

service efficace bonne nourriture cadre agreabl...

service efficace bonne nourriture cadre agreable

Greg
Beoordeeld op: 22/10/2022
Greg beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Excellent service and quality of food. Traditio...

Excellent service and quality of food. Traditional french menu but with creative presentation.

Paul
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 21/10/2022
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Nous avons été ravi des plats proposés, bien...

Nous avons été ravi des plats proposés, bien dressés, digne d'un restaurant gastronomique. Par contre, les prix des apéritifs et vins étaient un peu surfaits.

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 20/10/2022
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil personnalisé et chaleureux, excellent...

Accueil personnalisé et chaleureux, excellent rapport qualité prix et très bonne cuisine

christophe
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 20/10/2022
christophe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Le cadre est très agréable. C'est très "cosy"...

Le cadre est très agréable. C'est très "cosy" avec une belle décoration Art Nouveau. Près des fenêtres donnant sur la rue, on a presque l'impression d'être dans un compartiment de train en compagnie d'Hercule Poirot. Mais surtout, la cuisine est très bonne. On n'est jamais surpris par les plats proposés: joliment présentés et très bons. Et pour terminer, le service est aussi impeccable. Rien à redire. Nous ne sommes jamais déçus.

Nicole
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 20/10/2022
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijke ontvangst, er werd rekening...

Zeer vriendelijke ontvangst, er werd rekening gehouden met de aangegeven allergieën, kwaliteitsvol en lekker eten

Kamran
Beoordeeld op: 20/10/2022
Kamran beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Excellent service et un menu très complet....

Excellent service et un menu très complet.

Guy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 19/10/2022
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mets de qualité avec une certaine originalité....

Mets de qualité avec une certaine originalité. Le vin du mois toujours bien sélectionné. Accueil très cordial.

David
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays
Beoordeeld op: 19/10/2022
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Les plats etaient copieuse mais pas vraiment...

Les plats etaient copieuse mais pas vraiment sophistices, en faite, ils etaient rustique. Pas l'experience nous expectons dans un restaurant de c'est score.

datum score