Beoordelingen van Le Mucha

778 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
778 beoordelingen
datum score
Karina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/11/2021
Karina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon service, les entrées et plats étaient...

Très bon service, les entrées et plats étaient bien présentés et savoureux. Il y a une très bonne ambiance.

Patricia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/11/2021
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très belle découverte. Le menu était vraiment...

Très belle découverte. Le menu était vraiment délicieux et le personnel extrêmement serviable, aimable et sympathique. Nous reviendrons certainement.

Anne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 13/11/2021
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Nous nous sommes régalés ! Des plats délicieux,...

Nous nous sommes régalés ! Des plats délicieux, un vin exceptionnel et l'accueil chaleureux, tout était bien !

Marc
Beoordeeld op: 11/11/2021
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent accueil, et le gibier était (comme...

Excellent accueil, et le gibier était (comme toujours) absolument délicieux ! Mon restaurant préféré pour passer une bonne soirée.

Olivier
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/11/2021
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Cadre un petit peu vieillot, personnel plutôt...

Cadre un petit peu vieillot, personnel plutôt sympathique mais la nourriture était assez fade, mis à part la mousse de caille qui était à tomber par terre. Assez cher hors restodays.

BRIGITTE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 10/11/2021
BRIGITTE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous y revenons régulièrement avec un grand...

Nous y revenons régulièrement avec un grand bonheur. C'est toujours aussi bon !

Nicole
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/11/2021
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service - tweetalig en bovenal zeer lekke...

Goede service - tweetalig en bovenal zeer lekker Houden zich aan de afspraken. Een ontdekking.

Thomas
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/11/2021
Thomas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nourriture excellente, cadre agréable, personne...

Nourriture excellente, cadre agréable, personnel sympathique.

Ariane
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/11/2021
Ariane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon accueil comme d’habitude. Plats soigné...

Très bon accueil comme d’habitude. Plats soignés de bonne qualité.

David
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/11/2021
David beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bien merci....

Très bien merci.

datum score