Beoordelingen van Verre Y Table

571 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
571 beoordelingen
datum score
Véro
Beoordeeld op: 23/11/2022
Véro beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bon accueil et délicieuse cuisine! Le...

Très bon accueil et délicieuse cuisine! Le râble de lièvre est top!!! C'était une 1ère, je reviendrai

Koen
Beoordeeld op: 20/11/2022
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

The food was very good and the people serving...

The food was very good and the people serving were very friendly. Definitely worth a visit. Thank you.

Michel
Beoordeeld op: 19/11/2022
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel, heel lekker eten...

Zeer vriendelijk personeel, heel lekker eten en een correcte prijs. Een topper!

Emilie
Beoordeeld op: 19/11/2022
Emilie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Les entrées étaient délicieuses, le plat était...

Les entrées étaient délicieuses, le plat était très bon et les desserts un régale. Très bon choix du vin blanc, belle découverte. La formule lunch est un bon rapport qualité-prix. Le personnel est très sympathique et attentionné.

Damien
Beoordeeld op: 14/11/2022
Damien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Qualité de la nourriture...

Qualité de la nourriture

H
Beoordeeld op: 26/10/2022
H beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Heel vriendelijke en hoffelijke bediening....

Heel vriendelijke en hoffelijke bediening. Goed menu en goede wijn. Prettige ambiance

Frederick
Beoordeeld op: 24/10/2022
Frederick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Tout était parfait tant sur la qualité des...

Tout était parfait tant sur la qualité des plats que sur le service. Nous reviendrons avec plaisir

Nathalie
Beoordeeld op: 16/10/2022
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Cuisine et service étaient bien . Par contre...

Cuisine et service étaient bien . Par contre la table au fond de salle avec vue sur la cuisine était moins agréable . Ambiance moins agréable que sans mon souvenir

Latriche
Beoordeeld op: 16/10/2022
Latriche beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Bon qualité Bon service...

Bon qualité Bon service

Daphne
Beoordeeld op: 15/10/2022
Daphne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lunch et service au top....

Lunch et service au top.

datum score