Keuken
Budget
€€
Sluitingsdagen
Maandag - Dinsdag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.2 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Marco & friends
Beoordeeld op: onbekend

Geen gelegenheid gehad om het eten te beoordelen

Wij wilden met drie personen een kleinigheidje gaan eten en daarbij iets drinken. Onze bestelling werd opgenomen, maar toen werd ons gemeld dat de tafels gereserveerd waren voor mensen die wilden 'eten' en werden wij lompweg de deur gewezen. De onbeleefdheid waarmee dit gebeurde was beneden alle niveau. Toen wij de opmerking maakten dat men toch zou mogen verwachten dat men in een taverne welkom zou zijn voor een spaghetti of croque monsieur en een glaasje wijn, werd ons op een zeer lompe manier gezegd dat zij GEEN taverne zijn. Blijkbaar weten ze zelf niet eens dat dit in grote letters vanaf de steenweg staat aangegeven... Ons zien ze daar dus nooit meer, en dat geldt ook voor onze vrienden en familieleden.

placeholder
Jenny
Beoordeeld op: onbekend
Jenny beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

supergezellig

Het was een zeer gezellig restaurant. Vlotte bediening, vriendelijk, verse producten. Goede gaartijd. Zeer lekkere, perfect gegaarde scampi's met lekkere licht pikante saus en frietjes? Groentjes, . Glaasje wijn , moet het meer zijn? Neen alles was dik in orde, ook de koffie was geurig en lekker. Ik hoop dat het me lukt om er nog eens terug te keren.

Carlo
Beoordeeld op: onbekend
Carlo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hemels lekker

met Flair-bon gaan eten (pasta) en het was werkelijk àf, super-lekker. Jongere dame à de kassa was vinnig, vlot èn knap, het oog mag ook wat :-) ps: in Erpe-Mere wonen en FRANS mailen: faut le faire. Carlo P - Melle carlo@live.be

Frauke
Beoordeeld op: onbekend

Heeel lekker vlees, frisse salaatjes met een...

Heeel lekker vlees, frisse salaatjes met een lekkere dressing en vriendelijk, jong personeel dat er zeker mag wezen! Aangenaam kader. Ik ga zeker terug!

placeholder
Peggy
Beoordeeld op: onbekend

Gewoon lekker... Niet meer... Niet minder......

Gewoon lekker... Niet meer... Niet minder... Struisvogelkroketjes waren iets minder aangezien de pâte nogal fel naar kaas smaakte... Hoofdschotel was zeer lekker!!! Dessert daarentegen was dan weer ietsje minder... Al bij al een aangenaam etablissement maar ik vrijwel nog wel es terugkeer... Apart, anders, simpelweg lekker met een pluim voor de verse frietjes!!!!! en een knipoog voor de luitige bediende.

Michaël
Beoordeeld op: onbekend

gewoon,anders.Zeeeeer lekker mals vlees en...

gewoon,anders.Zeeeeer lekker mals vlees en het is dan nog gezond. voor deze prijsklasse kan je dit thuis niet klaarmaken en zeker niet zo lekker. Met twee terrassen waar zeker 70 mensen kunnen genieten. Voor de kindjes is er een speelhoek en buiten een springkasteel, op de kaart staan tal van gerechtjes voor onze kleine sloebers.

steffi
Beoordeeld op: onbekend

Toen we voor de eerste keer binnenkwamen in...

Toen we voor de eerste keer binnenkwamen in dit restaurant voelde je onmiddelijk de rustige sfeer.Er is een speelhoek voorzien voor de kinderen en bij goed weer kan je er buiten op het terras eten en is er nog een luchtkasteel en een schommel.De bediening is zeer vriendelijk en vlot.Nog geen halfuur na onze bestelling kregen we onze hoofschotel al.Aangezien ik vegetarier ben heb je een ruime keuze aan visschotels en slaatjes.Mijn vriend had een goulash van struisvogel genomen wat hij heel lekker vond.De kwaliteit van het voedsel is zeer vers en je zal zeker en vast altijd voldaan zijn.Ik kom hier zeker en vast nog eens terug!

Anja
Beoordeeld op: onbekend

De struisvogel is zalig. Normaal is het hier...

De struisvogel is zalig. Normaal is het hier best gezellig, maar niet op zondagmiddag. Na 2 uur wachten enkel een aperitief en een minuscuul voorgerecht (4 scampi!) gekregen. De gastvrouw daarentegen is onherroepelijk gebuisd. Ze kan duidelijk niet om met de stress van een vol restaurant. Jammer!

Sabine
Beoordeeld op: onbekend

Très bonne viande, parfaitement cuite et servic...

Très bonne viande, parfaitement cuite et service très agréable. Portions plus que suffisantes

Alle beoordelingen van dit restaurant