Gezellig, vriendelijke bediening, lekker eten....
Gezellig, vriendelijke bediening, lekker eten. Wat meer wil je voor een fijn etentje?
Leuk concept met vleugje humor Lekkere maaltijden
Teastfull food, good portion size, nice service.
Aangenaam kader, vlotte bediening, vriendelijk en prijs kwaliteit ok. Meer moet dat niet zijn.
om 18u15 gereserveerd en pas om 19u00 ons "wachtbordje" met drank gekregen. slechts 15 min later ons eten gekregen, dus onze apero was nog niet volledig genuttigd. Jammer En dan wordt er ons gemeld, als we nog een koffie of dessert willen, we ons moeten haasten want om 20u komen de volgende . Oké, dat stond op onze bevestigingsmail, maar daar stond niet op dat we al 45 minuten zouden moeten wachten op een apero!!!!!!!!!!! Jammer,
Lekker, vriendelijk personeel en gezellig kader
Lekker eten, correcte prijs en heel vriendelijk personeel en bovendien heel gezellig restaurant.
Heel vriendelijk personeel Lekker eten Beetje langere wachttijd maar zeker niet storend!